Депутат кримського парламенту жалкує, що говорив з журналістом «занадто експресивно»

29 Листопада 2012
13375
29 Листопада 2012
11:31

Депутат кримського парламенту жалкує, що говорив з журналістом «занадто експресивно»

13375
Однак при цьому Олександр Мельник вважає, що редактор ДТРК «Крим» Шевкет Ганієв спровокував його на різкі висловлювання і нецензурну лайку
Депутат кримського парламенту жалкує, що говорив з журналістом «занадто експресивно»

Депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник заявив, що  жалкує через те, що занадто експресивно зреагував на прохання старшого редактора Творчого об'єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Шевкета Ганієва не заважати йому записувати стенд-ап в коридорі перед залом засідань парламенту. Про це повідомляє РІА «Новий регіон».

 

Однак при цьому депутат зазначає, що  різкі слова на адресу журналіста стали наслідком провокаційних висловлювань останнього, а відео інциденту, яке  з'явилося у інтернеті, вирване з загального контексту.

 

Олександр Мельник сказав, що вийшов із сесійної зали у коридор, щоб відповісти на терміновий телефонний дзвінок.

 

 «Боковим зором я бачив, що стоїть якась камера, а між собою розмовляють оператор і журналіст. При цьому журналіст до мене кілька разів грубо звернувся - між іншим, він все це вирізав з відео, вирвавши з контексту те, що йому було потрібно. Він мені в досить грубій формі сказав «Тихіше, тут записують». Я, звичайно, шкодую, що так розлютився, але такого провокаційного хамства від журналіста я не очікував. Потім він кілька разів запитав «Ви мені погрожуєте?» І тричі просив оператора записувати. Я протягом двох хвилин, може, трохи експресивно намагався йому пояснити, що це він повинен дотримуватись прийнятих у Верховній Раді правил», -  сказав депутат.

 

При цьому Олександр Мельник стверджує, що не знав, яку телекомпанію представляє Шевкет Ганієв. «Я не ображав всіх журналістів, я мав на увазі конкретну людину, яка порушила регламент і правила акредитації і просто мене як депутата Верховної Ради спровокував. Це ні в якому разі не має відношення до інших журналістів», - додав він.

 

Нагадаємо, кримський депутат накинувся на редактора ДТРК «Крим» Шевкета Ганієва з нецензурною лайкою, погрозами та образами у відповідь на прохання говорити тихіше. Журналіст намагався зробити репортаж з фойє кримського парламенту і звернувся до депутата Олександра Мельника, який занадто голосно розмовляв по мобільному телефону. Подробиці інциденту було зафіксовано на відео.

 

Гендиректор ДТРК «Крим» Степан Гулеватий вважає, що конфлікт між його підлеглим  і депутатом кримського парламенту стався з вини журналіста. Шевкет Ганієв у коментарі «Детектор медіа» висловив свій жаль з приводу того, що гендиректор телерадіокомпанії не захищає своїх підлеглих у випадку відвертих нецензурних образ з боку представника влади.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13375
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tim
4171 дн. тому
До речі зверніть увагу на антураж: журналіст КРИМСЬКО-ТАТАРСЬКОЮ мовою записує сюжет. А "Депутат крымского парламента от фракции «Регионы Крыма", хамить йому "мовою міжнаціонального спілкування" - регіональною російською мовою. Не кримсько-татарською (що було б логічно в стінах парламенту Криму) чи державною українською. Чи то депутат кримського парламенту не знає кримськотатарської мови (хоча зобов’язаний її знати), чи то ніяково було матюгати журналіста кримськотатарською, чи-то хамити російською йому просто звичніше. Сумно, що через "таких" в нашій країні російська мова (мова Пушкіна, Ахматової, Чехова) стає мовою хамів, різноманітних парвеню і просто невихованих державних діячів різного рівня.
Дмитрий
4171 дн. тому
Хамство и наглость "ДЕПУТАТОВ" не останавливает даже камера и видео репортаж журналиста. Можно представить как ведет себя єтот "Депутат" пока его не снимают. Главный редактор п..ц, не заслуживающий уважения, а оператору нужно иметь смекалку снимать такие репортажи без напоминания журналиста крупным планом.
ніка
4171 дн. тому
Вот они-представители наших слуг народа - депутатов! Разве их народ выбирал? Попролазили бандюки и хамы, которые за свои преступления давно в тюрьме должны сидеть, но их же наш "гарант-бандюкович" крышует . Какова власть, такие и ее члены. А мы все для них мусор....
люся
4171 дн. тому
Сволочь депутатская. Обосрался от страха и начал оскорблять, зная что его снимает камера. А как бы оно вело себя если бы не было камеры? А гендиректор канала подстилка рыгионовская. Должно быть стыдною Мрази продажные.
Пересвет
4171 дн. тому
Как гордые потомки Чингис Хана (Властелина мира) допускают на своей земле правление этого негодяя ..., произвол и хамство "своего" депутата, как его избрали, уму непостижимо…??
ййй
4171 дн. тому
Яркое олицетворение депутатского корпуса. А выбирал народ, а не быдло! Разве нормальному человеку можно туда добраться? Если у тебя нет денег, то ты никогда не сможешь войти в депутатский корпус, даже семи пядей во лбу. Вот и полцчается, что голосуй, не голосуй, а выбирать-то не с кого...
Пересвет
4171 дн. тому
Как гордые потомки Чингис Хана (властелина мира) допускают на своей земле правление этого негодяя..., произвол и хамство "своего" депутата, как его избрали, уму не постижимо???
тетя
4171 дн. тому
чувство омерзения вызывает этот "недоторканий".Трусливый бугай.нагадит.а виновных ищет среди других.а руководитель телекомпании явно получил взятку и тоже трус.
ннн
4171 дн. тому
такое быдло депутатское выберало такое же быдло народное
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду