«Воля» придбала «Одеко»

22 Жовтня 2012
8236
22 Жовтня 2012
16:37

«Воля» придбала «Одеко»

8236
Відтепер «Воля» представлена в 29 містах
«Воля» придбала «Одеко»

Найбільший український провайдер кабельного телебачення компанія «Воля» завершила угоду з придбання компанії «Одеко» - провайдера який працює в 10 містах Західної України і в Запоріжжі. Про це 22 жовтня повідомила прес-служба «Волі».

 

Умови і сума угоди не розголошуються з міркувань конфіденційності. За даними proIT, угода оцінюється в $14 млн.

 

Угоду з концентрації було схвалено Антимонопольним комітетом України. 28 вересня АМКУ дав дозвіл кіпрській компанії Oisiw Limited, що входить у групу компаній «Воля», на придбання контрольної частки кіпрської компанії Trontville Limited, що входить до структури власності «Одеко».

 

Про переговори «Волі» з колишніми акціонерами «Одеко» - чеським фондом приватних інвестицій PPF Investments - стало відомо влітку 2011 року, коли «Воля» придбала найбільшого кабельного оператора Дніпропетровська - ТОВ «ТРК Фальстап».

 

З придбанням «Одеко» «Воля» стала представлена в 29 містах (із них 22 міста - з населенням понад 100 тис. осіб) і отримала покриття близько 3,5 млн домогосподарств. Абонентська база «Волі» виросла за останній рік на 12%.

 

Найближчим часом розпочнеться інтеграція «Одеко» в загальну сервісну систему «Волі». Протягом наступного року «Воля» планує інвестувати в модернізацію мережі, розширити наповнення пакетів телепрограм, у тому числі надавши доступ до каналів HD-якості; підвищити в регіонах рівень обслуговування абонентів завдяки постійному зворотному зв'язку з ними.

 

«З перших днів інтеграції ми надамо абонентам "Одеко" додаткові можливості. Уже до кінця 2012 року користувачі зможуть керувати послугами за допомогою порталу самообслуговування "Волі", вибирати зручний для себе спосіб отримання рахунків та оплачувати їх, не виходячи з дому», - коментує прийдешні зміни директор з обслуговування абонентів Олена Іконнікова.

 

«Воля» є загальноукраїнським кабельним провайдером та інтернет-оператором. Акціонерами компанії є Providence Equity Fund, Goldman Sachs, Eton Park, сімейство фондів під керуванням SigmaBleyzer (UGF III, SBF IV), інвесторами яких виступає, у тому числі, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду