Реаліті з Мнацакановим стартує 15 серпня

7 Серпня 2012
5944
7 Серпня 2012
13:46

Реаліті з Мнацакановим стартує 15 серпня

5944
Шоу допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним
Реаліті з Мнацакановим стартує 15 серпня

15 серпня на каналі «1+1» стартує прем'єра нового ріаліті-шоу «На ножах» з Арамом Мнацакановим.

 

За словами творців шоу, телеканал отримав понад 3000 заявок від рестораторів, для яких участь у проекті було останнім шансом врятувати свій бізнес. З них було обрано 12 ресторанів з різних міст (Києва, Одеси, Львова, Донецька, Ялти тощо), які стали учасниками реаліті-шоу.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», у цьому проекті телеканал допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним. Учасниками «На ножах» стали ресторани, які знаходились за крок до банкрутства. Арам Мнацаканов разом з помічниками-експертами шукатиме проблеми та допомагатиме власнику ресторану їх вирішити. У програмі аналізуватимуться усі аспекти ресторанного бізнесу: меню, логістику, місце, інтер'єр, шеф-кухаря, сомельє.

 

Як повідомив під час презентації проекту 7 серпня журналістам Арам Мнацаканов, спершу деякі ресторатори сприймали проект як дизайн-шоу.

 

За словами продюсера шоу Андрія Слободяна «На ножах» - це проект, який має надихнути власників бізнесу: «Ми розкажемо про всі недоліки та переваги ресторанної індустрії та покажемо приклади успішного менеджменту. «На ножах» - це практичний майстер-клас для людей, які хочуть досягти успіху в житті».

 

На сьогодні відзнято 10 епізодів телепрограми.

 

Програма виходитиме щосереди о 20.15.

 

Нагадаємо, «На ножах» - кулінарне шоу телеканалу «1+1» за форматом Kitchen Nightmares, яке вестиме шеф-кухар «Пекельної кухні» Арам Мнацаканов. Прем'єра оригінального американського формату, відбулася у 2007 році.

 

Вікторія Білаш, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5944
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду