«1+1» запускає шоу для рестораторів за форматом Kitchen Nightmares

16 Лютого 2012
11127
16 Лютого 2012
10:47

«1+1» запускає шоу для рестораторів за форматом Kitchen Nightmares

11127
«1+1» запускає шоу для рестораторів за форматом Kitchen Nightmares

Канал «1+1» запускає новий телевізійний проект «Кухня жахів», у якому телеканал допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним. Про це йдеться на сайті «1+1».

 

«1+1» уже оголосив кастинги на участь в проекті. «Ви вклали свої гроші в ресторан, найняли на роботу професіоналів, а ваш бізнес чомусь не йде, або йде не так вдало, як би вам хотілося - цей проект саме для вас», - йдеться у повідомленні.

 

За задумом, у проекті ресторан або будь-який заклад змінюватимуться від меню до декору, а також у шоу передбачене певне навчання для кухарів.

 

Програма виробляється за форматом Kitchen Nightmares. Оригінальна версія цього шоу відомого шеф-повара Гордона Рамзі під назвою Ramsay's Kitchen Nightmares вийшла на британському каналі Channel 4 у 2004. Згодом американську версію Kitchen Nightmares транслював канал Fox.

 

Нагадаємо, «1+1» уже адаптував один із форматів Гордона Рамзі, Hell's Kitchen, «Пекельна кухня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду