Kitchen Nightmares під назвою «На ножах» вестиме Мнацаканов

27 Березня 2012
7173
27 Березня 2012
14:55

Kitchen Nightmares під назвою «На ножах» вестиме Мнацаканов

7173
Kitchen Nightmares під назвою «На ножах» вестиме Мнацаканов

Нове кулінарне шоу телеканалу «1+1» за форматом Kitchen Nightmares матиме назву «На ножах», а вестиме його шеф-кухар «Пекельної кухні» Арам Мнацаканов, повідомляє «Дуся».

 

Нагадаємо, в цьому проекті телеканал допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним.

 

«Це дуже складне шоу, тому що ми за чотири дні повинні перебудувати і зробити з неуспішного ресторану успішний. Ніхто ніяких гарантій нікому не дає, і сказати, що ти прийдеш із неуспішного ресторану в успішний складно дуже, практично неможливо. Але, звичайно, є підготовча робота, триває кастинг ресторанів. І ми сподіваємося, що в усіх 12 епізодах ми врятуємо всі ресторани», - розповів на презентації 26 березня Арам Мнацаканов.

 

Він також повідомив, що зйомки починаються вже цього тижня.

 

Як пише «Медіаняня», шоу продюсує Андрій Слободян. За його словами, експертами в шоу будуть Аврора Огородник і Володимир Ярославський. «Вони виступають в якості експертів по бізнесу та кухні. Ярославський буде в кадрі - проводитиме майстер-клас для різних ресторанів по новому меню. Арам у даному випадку виступає як керівник. Він ризикує своєю репутацією, пропонуючи різним ресторанам просуватися в тому чи іншому напрямку», - розповів пан Слободян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7173
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nightmares gourmet
4413 дн. тому
С нетерпением жду шоу. Уверен, что после "Пекельнойи кухни",чтобы оправдать новое название - "Кошмарной кухни" творческий коллектив во главе с обаяшкой - ведущим, будет еще смелее, изобретательней и пойдет дальше в придумке оригинальных приемов поведения во время приготовления еды. То есть - будет выбрасывать блюда не в урну, а в лица рестораторов. Устраивать показательные расстрелы зрителей для заготовки парного мяса. Конечно, приправляя все отборным матом без п-и-и-и-и-ков. А спасет рестораторо, в конце- концов, уникальное блюдо типа" яйца экзальтированность ведущего, запеченные с высохшими мозгами топ менеджеров телеканала". Отдельный заказ для меню - перверсионные блюда,для изысканных гурманов такой кухни. Для пущего аппетита - желательно с капролагнией . Уверен, что особый шик этому кукингшоу придадут - педофильские приправы.После недавних событий, они стали очень актуальными для Украины - страны, которая борется с порнографией. К сожалению, понимая под этим термином не такие противоестественные шоу, а самое естественное - обнаженные вторичные половые признаки человека. Ваше счастье, что Биад помер. Он, бедный , в гробу переворачивается от таких последователей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду