detector.media
07.08.2012 13:46
Реаліті з Мнацакановим стартує 15 серпня
Шоу допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним

15 серпня на каналі «1+1» стартує прем'єра нового ріаліті-шоу «На ножах» з Арамом Мнацакановим.

 

За словами творців шоу, телеканал отримав понад 3000 заявок від рестораторів, для яких участь у проекті було останнім шансом врятувати свій бізнес. З них було обрано 12 ресторанів з різних міст (Києва, Одеси, Львова, Донецька, Ялти тощо), які стали учасниками реаліті-шоу.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», у цьому проекті телеканал допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним. Учасниками «На ножах» стали ресторани, які знаходились за крок до банкрутства. Арам Мнацаканов разом з помічниками-експертами шукатиме проблеми та допомагатиме власнику ресторану їх вирішити. У програмі аналізуватимуться усі аспекти ресторанного бізнесу: меню, логістику, місце, інтер'єр, шеф-кухаря, сомельє.

 

Як повідомив під час презентації проекту 7 серпня журналістам Арам Мнацаканов, спершу деякі ресторатори сприймали проект як дизайн-шоу.

 

За словами продюсера шоу Андрія Слободяна «На ножах» - це проект, який має надихнути власників бізнесу: «Ми розкажемо про всі недоліки та переваги ресторанної індустрії та покажемо приклади успішного менеджменту. «На ножах» - це практичний майстер-клас для людей, які хочуть досягти успіху в житті».

 

На сьогодні відзнято 10 епізодів телепрограми.

 

Програма виходитиме щосереди о 20.15.

 

Нагадаємо, «На ножах» - кулінарне шоу телеканалу «1+1» за форматом Kitchen Nightmares, яке вестиме шеф-кухар «Пекельної кухні» Арам Мнацаканов. Прем'єра оригінального американського формату, відбулася у 2007 році.

 

Вікторія Білаш, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY