Оксана Панасівська більше не керівник проекту «Про життя»

30 Липня 2012
8957
30 Липня 2012
20:38

Оксана Панасівська більше не керівник проекту «Про життя»

8957
Проектом керуватиме безпосередньо Андрій Пальчевський
Оксана Панасівська більше не керівник проекту «Про життя»

Продюсер програм телеканалу «Інтер» Оксана Панасівська перестала бути керівником щоденного ток-шоу «Про життя». Цю інформацію вона особисто підтвердила «Детектор медіа».

 

«Проект зайшов, і зайшов успішно. У нього було вкладено багато зусиль промо, піару, команди проекту і керівництва каналу (зокрема, Володимира Зеленського, Бориса Шефіра, Ірина Пікалової). Усі, хто ним займався, задоволені. І мені б хотілося, щоб проект розвивався», - наголосила пані Панасівська.

 

Відтепер проектом керуватиме безпосередньо сам ведучий Андрій Пальчевський, а також продюсери Ірина Пікалова та Борис Шефір. Уся команда ток-шоу залишається працювати в «Про життя», яке, можливо, з новим керівником дещо змінить концепцію. «Загальним креативом буде займатися Андрій Іванович Пальчевський. Він - досвідчена людина в різних сферах господарства, сам займався, як він каже, керівництвом заводів», - зауважила Оксана Панасівська.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», Оксану Панасівську відсторонили від проекту з ініціативи Андрія Пальчевського. Сама Оксана Панасівська цього не підтверджує і каже, що як продюсер офпрайму повинна займатися й іншими програмами «Інтера». «У моєму житті були випадки, коли хтось хотів покерувати успішним проектом. Я ніколи не сперечаюся і даю таку можливість», - додала вона.

 

Зараз Оксана Панасівська працює над запуском двох нових програм каналу «Інтер».

 

Нагадаємо, наприкінці червня програму «Про життя» залишив Андрій Малахов, який був запрошений для розкрутки проекту, і Андрій Пальчевський став самостійно вести ток-шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8957
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alex
4289 дн. тому
Панасівську відсторонили після нещодавнього скандалу з випуском ток-шоу про Андрія Слюсарчука. Журналісти небезпідставно звинуватили продюсерів програми у заказусі задля відбілювання Слюсарчука, Пальчевський сказав, що йому теж надлійшла вказівка від Панасівської та комнади "мочити" "експресівців"!
Жизня
4289 дн. тому
Панасивскую только ленивый не предупредил не связываться с этим проходимцем. Опять наступила на те же грабли. Мавра сделала свое дело, раскрутила этого падонка и теперь может заниматься андретаном хоть до пенсии. Хай теперь телекритика поспрошает канал Интер, сколько г-но Пальчевский занес, чтобы пиарится на головному канали краъни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду