detector.media
30.07.2012 20:38
Оксана Панасівська більше не керівник проекту «Про життя»
Проектом керуватиме безпосередньо Андрій Пальчевський

Продюсер програм телеканалу «Інтер» Оксана Панасівська перестала бути керівником щоденного ток-шоу «Про життя». Цю інформацію вона особисто підтвердила «Детектор медіа».

 

«Проект зайшов, і зайшов успішно. У нього було вкладено багато зусиль промо, піару, команди проекту і керівництва каналу (зокрема, Володимира Зеленського, Бориса Шефіра, Ірина Пікалової). Усі, хто ним займався, задоволені. І мені б хотілося, щоб проект розвивався», - наголосила пані Панасівська.

 

Відтепер проектом керуватиме безпосередньо сам ведучий Андрій Пальчевський, а також продюсери Ірина Пікалова та Борис Шефір. Уся команда ток-шоу залишається працювати в «Про життя», яке, можливо, з новим керівником дещо змінить концепцію. «Загальним креативом буде займатися Андрій Іванович Пальчевський. Він - досвідчена людина в різних сферах господарства, сам займався, як він каже, керівництвом заводів», - зауважила Оксана Панасівська.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», Оксану Панасівську відсторонили від проекту з ініціативи Андрія Пальчевського. Сама Оксана Панасівська цього не підтверджує і каже, що як продюсер офпрайму повинна займатися й іншими програмами «Інтера». «У моєму житті були випадки, коли хтось хотів покерувати успішним проектом. Я ніколи не сперечаюся і даю таку можливість», - додала вона.

 

Зараз Оксана Панасівська працює над запуском двох нових програм каналу «Інтер».

 

Нагадаємо, наприкінці червня програму «Про життя» залишив Андрій Малахов, який був запрошений для розкрутки проекту, і Андрій Пальчевський став самостійно вести ток-шоу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY