«Інтер» готує жіночий тележурнал з Андре Таном

30 Липня 2012
9371
30 Липня 2012
20:55

«Інтер» готує жіночий тележурнал з Андре Таном

9371
Оксана Панасівська працює над запуском жіночого тележурналу і реаліті «Повернутися у весільне вбрання» з Катериною Серебрянською
«Інтер» готує жіночий тележурнал з Андре Таном

Продюсер програм телеканалу «Інтер» Оксана Панасівська працює над запуском двох нових проектів каналу - шоу під робочою назвою «Повернутися у весільне вбрання» з гімнасткою Катериною Серебрянською та жіночого телевізійного журналу з модельєром Андре Таном. Про це пані Панасівська повідомила «Детектор медіа», коментуючи інформацію про припинення керівництва проектом «Про життя».

 

«Повернутися у весільне вбрання» - це форматне шоу (існують бельгійська та американська версії). «Катерина Серебрянська - ідейний натхненник і ведуча», - повідомила пані Панасівська. Невдовзі стартують зйомки програми.

 

Оксана Панасівська поки що не розкриває суті шоу. Раніше «Детектор медіа» писала, що це має бути реаліті, яке допоможе налагодити сімейне життя парам із зайвою вагою.

 

Жіночий тележурнал з Андре Таном має бути двогодинною програмою для денного слоту з кількома рубриками (від стосунків до порад у кулінарії та мейкапі), у яких можливі співведучі. Це власна розробка каналу. «Ми якраз розробляємо концепцію і скоро будемо знімати пілот», - повідомила Оксана Панасівська.

 

На думку продюсера, на будь-якому загальнонаціональному каналі повинні бути як щоденне велике ток-шоу (на кшталт «Про життя» на «Інтері»), так і денне допоміжне практичне шоу. «Деякі канали таке вже запустили («Все буде добре» на СТБ. - ТК). І тут має місце змагання між каналами», - зазначила Оксана Панасівська.

 

Робочої назви інтерівського жіночого тележурналу продюсер поки не розголошує.

 

Обидва проекти планується на осінній телесезон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду