detector.media
27.03.2012 14:55
Kitchen Nightmares під назвою «На ножах» вестиме Мнацаканов

Нове кулінарне шоу телеканалу «1+1» за форматом Kitchen Nightmares матиме назву «На ножах», а вестиме його шеф-кухар «Пекельної кухні» Арам Мнацаканов, повідомляє «Дуся».

 

Нагадаємо, в цьому проекті телеканал допомагатиме власникам ресторанів, кафе, пабів зробити їхній бізнес успішним.

 

«Це дуже складне шоу, тому що ми за чотири дні повинні перебудувати і зробити з неуспішного ресторану успішний. Ніхто ніяких гарантій нікому не дає, і сказати, що ти прийдеш із неуспішного ресторану в успішний складно дуже, практично неможливо. Але, звичайно, є підготовча робота, триває кастинг ресторанів. І ми сподіваємося, що в усіх 12 епізодах ми врятуємо всі ресторани», - розповів на презентації 26 березня Арам Мнацаканов.

 

Він також повідомив, що зйомки починаються вже цього тижня.

 

Як пише «Медіаняня», шоу продюсує Андрій Слободян. За його словами, експертами в шоу будуть Аврора Огородник і Володимир Ярославський. «Вони виступають в якості експертів по бізнесу та кухні. Ярославський буде в кадрі - проводитиме майстер-клас для різних ресторанів по новому меню. Арам у даному випадку виступає як керівник. Він ризикує своєю репутацією, пропонуючи різним ресторанам просуватися в тому чи іншому напрямку», - розповів пан Слободян.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY