ТВі і Томенко планують ще один проект про природні дива України

20 Лютого 2012
8488
20 Лютого 2012
11:24

ТВі і Томенко планують ще один проект про природні дива України

8488
10 документальних фільмів по 10-15 хвилин
ТВі і Томенко планують ще один проект про природні дива України

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко планує телевізійний проект про природні дива України на телеканалі ТВі. Про це він сказав в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Ми ведемо переговори з генеральним директором ТВі Миколою Княжицьким стосовно ще одного проекту - про природні дива України. Наш оргкомітет вважає акцію, яка відкрила українцям дуже багато невідомих місць України - "7 природних чудес України" - однією з найуспішніших. Хочемо у весняно-літній період зняти однойменний цикл, де буде 10 програм: 7 переможців і 3 спецномінації. Думаю, потім ці програми спонукають українців відвідати ці місця», - сказав пан Томенко.

 

Микола Княжицький підтвердив «Детектор медіа» наміри знімати проект про природні дива України.

 

За словами Миколи Томенка, проект буде зроблено за аналогією «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», але фільми будуть коротшими: приблизно 10-15 хвилин. «Поки що ми на стадії дискусії, ще не визначилися ані з початком, ані з умовами зйомок. Але оскільки ТВі зацікавлений у власному просвітницькому продукті, то, думаю, ми домовимося», - зазначив Микола Томенко.

 

Нагадаємо, раніше цикл документальних програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», автором і ведучим якого був Микола Томенко, виходив на ТВі. В ефір вийшло 20 документальних фільмів про пам'ятки України, подані через людський фактор, міфи, легенди, історичні факти із залученням інтерв'юерів.

 

За словами віце-спікера, наразі разом з ТВі планується випустити цей цикл програм на дисках (5 тис. примірників) і безкоштовно передати в бібліотеки, музеї і школи.

 

Як писала «Детектор медіа», цикл документальних програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» 26 лютого стартує на телеканалі «Ера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду