detector.media
20.02.2012 11:24
ТВі і Томенко планують ще один проект про природні дива України
10 документальних фільмів по 10-15 хвилин

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко планує телевізійний проект про природні дива України на телеканалі ТВі. Про це він сказав в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Ми ведемо переговори з генеральним директором ТВі Миколою Княжицьким стосовно ще одного проекту - про природні дива України. Наш оргкомітет вважає акцію, яка відкрила українцям дуже багато невідомих місць України - "7 природних чудес України" - однією з найуспішніших. Хочемо у весняно-літній період зняти однойменний цикл, де буде 10 програм: 7 переможців і 3 спецномінації. Думаю, потім ці програми спонукають українців відвідати ці місця», - сказав пан Томенко.

 

Микола Княжицький підтвердив «Детектор медіа» наміри знімати проект про природні дива України.

 

За словами Миколи Томенка, проект буде зроблено за аналогією «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», але фільми будуть коротшими: приблизно 10-15 хвилин. «Поки що ми на стадії дискусії, ще не визначилися ані з початком, ані з умовами зйомок. Але оскільки ТВі зацікавлений у власному просвітницькому продукті, то, думаю, ми домовимося», - зазначив Микола Томенко.

 

Нагадаємо, раніше цикл документальних програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», автором і ведучим якого був Микола Томенко, виходив на ТВі. В ефір вийшло 20 документальних фільмів про пам'ятки України, подані через людський фактор, міфи, легенди, історичні факти із залученням інтерв'юерів.

 

За словами віце-спікера, наразі разом з ТВі планується випустити цей цикл програм на дисках (5 тис. примірників) і безкоштовно передати в бібліотеки, музеї і школи.

 

Як писала «Детектор медіа», цикл документальних програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» 26 лютого стартує на телеканалі «Ера».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY