СТБ запустить телевізійний «жіночий журнал»

13 Лютого 2012
10212
13 Лютого 2012
15:15

СТБ запустить телевізійний «жіночий журнал»

10212
СТБ запустить телевізійний «жіночий журнал»

Телеканал СТБ запустить новий денний проект для жіночої аудиторії. Про це повідомив голова правління СТБ Володимир Бородянський (на фото) 13 лютого на презентації каналу для рекламодавців.

 

За словами Бородянського, програма будуватиметься за форматом «жіночого журналу» і включатиме такі рубрики, як діти, стосунки, кулінарія, краса, дім тощо. Також у проект інтегруватимуться рубрики, що мають стосунок до інших програм каналу, наприклад, рубрика про схуднення (у 2011 році на каналі виходив проект «Зважені та щасливі»).

 

Вироблятиме програму дев'яте творче об'єднання СТБ, директором якого є Дмитро Кіцай.

 

Хто стане ведучим програми, а також її назва поки що не визначені.

 

Планується, що програма з'явиться в ефірі у травні.

 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писала про те, що СТБ має намір запустити щоденну 90-хвилинну жіночу програму у денному слоті, для чого створював нове творче об'єднання і набирав штат.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду