Гадяцька журналістка Ірма Крат через погрози змушена переховуватися разом з дитиною

13 Лютого 2012
16742
13 Лютого 2012
14:57

Гадяцька журналістка Ірма Крат через погрози змушена переховуватися разом з дитиною

16742
Місцева влада заперечує причетність до погроз
Гадяцька журналістка Ірма Крат через погрози змушена переховуватися разом з дитиною

Головному редактору інформаційно-рекламного тижневика «Свобода слова» Ірмі Крат з міста Гадяча Полтавської області погрожують підкинути наркотики і порушити кримінальну справу. Через це вона разом з дитиною змушена переховуватися. Про це Ірма Крат повідомила у своєму блозі на Korrespondent.net.

 

Пані Крат пов'язує чутки про протиправні дії щодо неї зі своєю активною громадською і журналістською діяльністю і намірами балотуватися по цьому округу до Верховної Ради. «Я також вирішую для себе балотуватися у цьому ж окрузі, газета проводить опитування по всім кандидатам і мій рейтинг засвітив майже 70 відсотків, коли у них по 7-10 відсотків», - пише вона у блозі.

 

Депутат від БЮТ Гадяцької райради 5-го скликання Наталя Касяненко, яка попередила Ірму Крат про небезпеку, у коментарі «Детектор медіа» підтвердила, що пані Крат може загрожувати небезпека. «Я її добре знаю, ми жили з нею в одному будинку. Вона дуже чуйна і добра, переймається проблемами простих людей. Про неї розповсюджують усілякі нісенітниці щодо її психічного здоров'я, але це неправда. Вона дуже відповідальна людина», - сказала пані Касяненко.

 

Заступник голови Гадяцької райдержадміністрації Григорій Мисюра утримався від коментарів щодо Ірми Крат. «Я не вважаю об'єктивними матеріали цієї журналістки. І додам, що влада на моєму рівні ніяким чином їй не погрожує», - сказав він «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду