detector.media
13.02.2012 14:57
Гадяцька журналістка Ірма Крат через погрози змушена переховуватися разом з дитиною
Місцева влада заперечує причетність до погроз

Головному редактору інформаційно-рекламного тижневика «Свобода слова» Ірмі Крат з міста Гадяча Полтавської області погрожують підкинути наркотики і порушити кримінальну справу. Через це вона разом з дитиною змушена переховуватися. Про це Ірма Крат повідомила у своєму блозі на Korrespondent.net.

 

Пані Крат пов'язує чутки про протиправні дії щодо неї зі своєю активною громадською і журналістською діяльністю і намірами балотуватися по цьому округу до Верховної Ради. «Я також вирішую для себе балотуватися у цьому ж окрузі, газета проводить опитування по всім кандидатам і мій рейтинг засвітив майже 70 відсотків, коли у них по 7-10 відсотків», - пише вона у блозі.

 

Депутат від БЮТ Гадяцької райради 5-го скликання Наталя Касяненко, яка попередила Ірму Крат про небезпеку, у коментарі «Детектор медіа» підтвердила, що пані Крат може загрожувати небезпека. «Я її добре знаю, ми жили з нею в одному будинку. Вона дуже чуйна і добра, переймається проблемами простих людей. Про неї розповсюджують усілякі нісенітниці щодо її психічного здоров'я, але це неправда. Вона дуже відповідальна людина», - сказала пані Касяненко.

 

Заступник голови Гадяцької райдержадміністрації Григорій Мисюра утримався від коментарів щодо Ірми Крат. «Я не вважаю об'єктивними матеріали цієї журналістки. І додам, що влада на моєму рівні ніяким чином їй не погрожує», - сказав він «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY