detector.media
18.01.2012 12:10
Star Media продала «Майdаn‘s» в Америку й Росію
На стадії підписання - угода з французьким та китайським каналами

Група компаній Star Media продала компанії MY Tupelo Entertainment (США) права на адаптацію формату «Майdаn's» (Go Dance!), авторами якого є телеканал «Інтер», «Студія Квартал-95» та Star Media. Про це «Детектор медіа» повідомив голова ради директорів групи компаній Влад Ряшин.

 

Опціон придбано для показу на території Північної Америки. Тепер MY Tupelo Entertainment презентуватиме формат у Лос-Анджелесі американським каналам.

 

«Планируется, что шоу будет произведено и показано в течение года. Для нас это очень важная сделка, поскольку американский рынок редко приобретает отечественные продукты. Но мы уверены, что это поистине интернациональное шоу будет интересно и многим другим странам - сейчас обсуждаются опционы с европейскими производителеями и телеканалами», - сказав Влад Ряшин. Найближчим часом на телеринку в Каннах MIPTV-2012 «Майdаn's» транслюватиметься у межах каталогу компанії

 

Окрім цього, за словами пана Ряшина, Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і восени проект може з'явитися в ефірі. Також на стадії підписання - угода з французьким та китайським каналами.

 

«Возможно, в 2012 году мы будем иметь несколько стран, производящих этот продукт, и после, возможно, сделаем международный турнир», - сказав він.

 

Інтерв'ю з Владом Ряшиним читайте на «Телекритиці» незабаром.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY