«Інтер» придбав фільм Байрак «Моє нове життя»

4 Січня 2012
18932
4 Січня 2012
11:14

«Інтер» придбав фільм Байрак «Моє нове життя»

18932
«Інтер» придбав фільм Байрак «Моє нове життя»

Канал «Інтер» придбав чотирисерійний фільм виробництва компанії Film.ua «Моє нове життя». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

За жанром, «Моє нове життя» - це мелодрама, сценарист та режисер - Оксана Байрак, оператор - Олексій Цвелодуб, продюсер - Віктор Мірський. Головні ролі зіграли: Лариса Шахворостова, Андрій Біланом, Дмитро Міллер, Регіна Мянник, Любава Грешнова, Ігор Швидченко, Марія Валешна, Володимир Горянський.

 

Прем'єра картини відбудеться 13 січня о 18:10 та о 20:30, до і після програми «Подробиці» транслюватимуть всі чотири серії картини.

 

«Світ 40-річної Слави руйнується буквально в одну мить: чоловік іде до молодої коханки, дочка звинувачує її в тому, що Слава зруйнувала її життя, а краща подруга сама зізнається в зраді. Останні 15 років Слава не займалася нічим, крім створення затишку в домі і житті своїх близьких, свято вірячи, що вони це оцінять, але виявляється, що найближчі люди не бачать у Славі нічого, гідного поваги. Слава приходить у відчай, але раптово в її житті з'являється чоловік, який зможе допомогти Славі почати абсолютно нове своє життя, подарує щиру любов і стане найріднішою людиною на землі», - йдеться в анотації до фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18932
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Asia
4492 дн. тому
Чи врятує хтось нас від "таланту" Аксаны Бейрак?!?! Колись Михайло Іллєнко сказав просто і в око: "Байрак робить фільми для носорогів". Те, що таких як вона тримають на "українському" телебаченні багато говорить про тих, хто ним заправляє і тих, хто споживає його продукт. До носорогів їм проте далеко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду