detector.media
04.01.2012 11:14
«Інтер» придбав фільм Байрак «Моє нове життя»

Канал «Інтер» придбав чотирисерійний фільм виробництва компанії Film.ua «Моє нове життя». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

За жанром, «Моє нове життя» - це мелодрама, сценарист та режисер - Оксана Байрак, оператор - Олексій Цвелодуб, продюсер - Віктор Мірський. Головні ролі зіграли: Лариса Шахворостова, Андрій Біланом, Дмитро Міллер, Регіна Мянник, Любава Грешнова, Ігор Швидченко, Марія Валешна, Володимир Горянський.

 

Прем'єра картини відбудеться 13 січня о 18:10 та о 20:30, до і після програми «Подробиці» транслюватимуть всі чотири серії картини.

 

«Світ 40-річної Слави руйнується буквально в одну мить: чоловік іде до молодої коханки, дочка звинувачує її в тому, що Слава зруйнувала її життя, а краща подруга сама зізнається в зраді. Останні 15 років Слава не займалася нічим, крім створення затишку в домі і житті своїх близьких, свято вірячи, що вони це оцінять, але виявляється, що найближчі люди не бачать у Славі нічого, гідного поваги. Слава приходить у відчай, але раптово в її житті з'являється чоловік, який зможе допомогти Славі почати абсолютно нове своє життя, подарує щиру любов і стане найріднішою людиною на землі», - йдеться в анотації до фільму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY