Film.ua розпочав зйомки серіалу «Пристрасті за Чапаєвим»

28 Вересня 2011
5953
28 Вересня 2011
13:39

Film.ua розпочав зйомки серіалу «Пристрасті за Чапаєвим»

5953
Film.ua розпочав зйомки серіалу «Пристрасті за Чапаєвим»

25 вересня кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки української частини 12-серійної героїчної мелодрами «Пристрасті за Чапаєвим». Про це пише Media Business Reports.

 

Проект виробляють російські компанії «Фаворит-Фільм» і «Централ Партнершип» за участі Film.ua. Зйомки в Київській області триватимуть до 15 листопада 2011, і саме тут будуть відзняті основні батальні сцени серіалу.

 

Компанія Postmodern, що входить до складу групи Film.ua, вже почала роботу над спецефектами і CGI-графікою для проекту.

 

Події в серіалі відбуваються на початку ХХ століття. Рятуючись від переслідування поліцією, 18-річний Василь Чапаєв з коханою Настею тікають з рідного села. Після тривалих поневірянь Настя помирає від тяжкої хвороби. Чапаєв повертається додому, де починає працювати теслею  і одружується з Пелагією, яка народжує йому трьох дітей.

 

Розпочинається Перша світова війна, потім громадянська. Василь втрачає дружину, яка йде від нього до іншого. На фронтах Чапаєв домагається визнання і слави, знаходить друзів і ворогів, закохується в жінок. Однак пристрасні романи з дочкою білогвардійського полковника, а потім з дружиною червоного комісара приносять Чапаєву лише гіркоту і розчарування. Перед смертю, за хвилину до загибелі, Чапаєв згадує свою першу любов Настю, з якою він був колись по-справжньому щасливий: «Це історія про сувору правду епохи, повної жорстокості, смертельної ворожнечі, зламаних доль, непоправних помилок, незворотних втрат. Це глобальна трагедія народу і особиста трагедія великої любові».


 

Сценарій до серіалу написав Едуард Володарський. Режисером проекту є Сергій Щербин, а продюсерами - Анатолій Чижиков, Наталія Чижикова, Сергій Куликов та Віктор Мирський. Виконавчий продюсер проекту  - Андрій Ризванюк, оператор - Антон Вербин. Роль Василя Чапаєва зіграє київський актор Сергій Стрельников.

 

Прем'єра проекту запланована на 2012 рік.

 

Нагадаємо, як зазначав генеральний директор Film.ua Віктор Мирський в інтерв'ю ТК, кінокомпанія мала намір взяти активну участь у проекті про Чапаєва як на стадії зйомок, так і постпродакшна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5953
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду