detector.media
28.09.2011 13:39
Film.ua розпочав зйомки серіалу «Пристрасті за Чапаєвим»

25 вересня кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки української частини 12-серійної героїчної мелодрами «Пристрасті за Чапаєвим». Про це пише Media Business Reports.

 

Проект виробляють російські компанії «Фаворит-Фільм» і «Централ Партнершип» за участі Film.ua. Зйомки в Київській області триватимуть до 15 листопада 2011, і саме тут будуть відзняті основні батальні сцени серіалу.

 

Компанія Postmodern, що входить до складу групи Film.ua, вже почала роботу над спецефектами і CGI-графікою для проекту.

 

Події в серіалі відбуваються на початку ХХ століття. Рятуючись від переслідування поліцією, 18-річний Василь Чапаєв з коханою Настею тікають з рідного села. Після тривалих поневірянь Настя помирає від тяжкої хвороби. Чапаєв повертається додому, де починає працювати теслею  і одружується з Пелагією, яка народжує йому трьох дітей.

 

Розпочинається Перша світова війна, потім громадянська. Василь втрачає дружину, яка йде від нього до іншого. На фронтах Чапаєв домагається визнання і слави, знаходить друзів і ворогів, закохується в жінок. Однак пристрасні романи з дочкою білогвардійського полковника, а потім з дружиною червоного комісара приносять Чапаєву лише гіркоту і розчарування. Перед смертю, за хвилину до загибелі, Чапаєв згадує свою першу любов Настю, з якою він був колись по-справжньому щасливий: «Це історія про сувору правду епохи, повної жорстокості, смертельної ворожнечі, зламаних доль, непоправних помилок, незворотних втрат. Це глобальна трагедія народу і особиста трагедія великої любові».


 

Сценарій до серіалу написав Едуард Володарський. Режисером проекту є Сергій Щербин, а продюсерами - Анатолій Чижиков, Наталія Чижикова, Сергій Куликов та Віктор Мирський. Виконавчий продюсер проекту  - Андрій Ризванюк, оператор - Антон Вербин. Роль Василя Чапаєва зіграє київський актор Сергій Стрельников.

 

Прем'єра проекту запланована на 2012 рік.

 

Нагадаємо, як зазначав генеральний директор Film.ua Віктор Мирський в інтерв'ю ТК, кінокомпанія мала намір взяти активну участь у проекті про Чапаєва як на стадії зйомок, так і постпродакшна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY