ICTV покаже фрагмент фільму Кончаловського про «плівки Мельниченка»

21 Квітня 2011
12781
21 Квітня 2011
08:17

ICTV покаже фрагмент фільму Кончаловського про «плівки Мельниченка»

12781
ICTV покаже фрагмент фільму Кончаловського про «плівки Мельниченка»

21 квітня ICTV покаже фрагмент незакінченого документального фільму Андрія Кончаловського «Битва за Україну». У фрагменті розповідається про «касетний скандал», повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція фрагменту відбудеться о 20:10. 

 

«Битва за Україну» демонструє маловідомі епізоди боротьби великих держав за Україну.

 

Робота над фільмом триває вже третій рік.

 

«Незважаючи на те, що фільм ще не закінчено, режисер вирішив ознайомити глядачів із фрагментами, присвяченими "касетному скандалу" та справі про зникнення Гонгадзе. На думку Андрія Кончаловського, показ цього епізоду дозволить суттєво по-іншому побачити те, що вже понад 10 років відбувається навколо справи Гонгадзе і стає щодалі актуальним протягом останніх тижнів», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Російський режисер Андрій Кончаловський працював над фільмами: «Сибіріада», «Танго і Кеш», «Одісея», «Лускунчик» та інші. Переможець Венеційського, Канського, Берлінського та Московського кінофестивалів, лауреат премій «Еммі», «Ніка», номінант на премії «Оскар» та «Сезар».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду