ТРК «Люкс» запускає у Львові «Радіо 24»

21 Лютого 2011
12175
21 Лютого 2011
16:28

ТРК «Люкс» запускає у Львові «Радіо 24»

12175
ТРК «Люкс» запускає у Львові «Радіо 24»

1 березня на частоті 102,1 МГц у Львові розпочне мовлення нова радіостанція «Радіо 24», що належить ТРК «Люкс». Про це ТК повідомив генеральний директор ТРК «Люкс» (канал «24» і радіомережа «Люкс ФМ») Роман Андрейко.

 

Нагадаємо, цю частоту виграла на конкурсі Нацради у квітні 2010 року ТРК «Праймедіа», яка має тісні «родинні» зв'язки з ТРК «Люкс». Радіостанція вже почала мовлення в пілотному режимі під позивним «Український формат».

 

«Це буде інформаційно-музична станція з унікальним форматом: випуски новин виходитимуть кожні 15 хвилин: в рівній годині, на 15-й, 30-й і 45-й хвилині», - розповів пан Андрейко. Тривалість щогодинного випуску новин становитиме 5-6 хвилин, решта - удвічі коротші. При цьому, в рівній годині і на 30-й хвилині новини будуть суспільно-політичні, а на 15-й та 45-й хвилині - пізнавально-тематичні (економіка, спорт, культура).

 

У проміжках між випусками новин звучатиме музика формату AC - adult contemporary (сучасна музика для дорослих людей).

 

Також в ефір виходитиме щоденне вечірнє ток-шоу (о 18:30) на актуальну тему з гостем у студії тривалістю година-півтори. Вестимуть ток-шоу Наталія Кондратенко і Марта Більська (програмний директор станції).

 

Радіостанція орієнтована на дорослих чоловіків віком 25-45 років. «Це люди, які люблять дивитися і слухати новини, люблять пізнавальну інформацію та хорошу музику кінця 80-х-90-х і сучасну», - описав аудиторію «Радіо 24» Роман Андерйко.

 

Також керівник радіокомпанії розповів, що на «Радіо 24» не буде традиційних ведучих-діджеїв, а в ефір виходитимуть лише ведучі новин і журналісти. «Ми набрали нових людей, незашорених, незіпсованих, без деформацій роботи на попередніх радіостанціях», - додав Роман Андрейко.

 

Інформаційною службою «Радіо 24» керуватиме Ольга Боровець, яка до цього очолювала службу інформації радіо «Люкс ФМ» у Львові.

 

Зі слів Романа Андрейка, інформаційна служба радіостанції випускатиме як ексклюзивні львівські новини, у тому числі з прямими включеннями, так і користуватиметься продуктом телеканалу «24». «Радіостанція використовуватиме всі доступні джерела інформації. Половину з них становитиме те, що верстається на каналі "24"», - зазначив він.

 

Компанія планує вийти і в інші міста: ТРК «Праймедіа» братиме участь у конкурсі на 111 вільних частот, оголошеному в Нацраді, на який подає до десяти заявок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12175
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
gorodok
4812 дн. тому
Якщо це буде щось на зразок польського РМФ ФМ тоді це круто бо в нас в ефірі не радіостанції а одні драні шарманки!
Галичанин
4813 дн. тому
Буде круто, якщо будуть, не все ж життя слухати "сталічний розлив" :)
1
4814 дн. тому
Ну теперь и на радио будут доступны новости "галичанского разлива".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду