detector.media
21.02.2011 16:28
ТРК «Люкс» запускає у Львові «Радіо 24»

1 березня на частоті 102,1 МГц у Львові розпочне мовлення нова радіостанція «Радіо 24», що належить ТРК «Люкс». Про це ТК повідомив генеральний директор ТРК «Люкс» (канал «24» і радіомережа «Люкс ФМ») Роман Андрейко.

 

Нагадаємо, цю частоту виграла на конкурсі Нацради у квітні 2010 року ТРК «Праймедіа», яка має тісні «родинні» зв'язки з ТРК «Люкс». Радіостанція вже почала мовлення в пілотному режимі під позивним «Український формат».

 

«Це буде інформаційно-музична станція з унікальним форматом: випуски новин виходитимуть кожні 15 хвилин: в рівній годині, на 15-й, 30-й і 45-й хвилині», - розповів пан Андрейко. Тривалість щогодинного випуску новин становитиме 5-6 хвилин, решта - удвічі коротші. При цьому, в рівній годині і на 30-й хвилині новини будуть суспільно-політичні, а на 15-й та 45-й хвилині - пізнавально-тематичні (економіка, спорт, культура).

 

У проміжках між випусками новин звучатиме музика формату AC - adult contemporary (сучасна музика для дорослих людей).

 

Також в ефір виходитиме щоденне вечірнє ток-шоу (о 18:30) на актуальну тему з гостем у студії тривалістю година-півтори. Вестимуть ток-шоу Наталія Кондратенко і Марта Більська (програмний директор станції).

 

Радіостанція орієнтована на дорослих чоловіків віком 25-45 років. «Це люди, які люблять дивитися і слухати новини, люблять пізнавальну інформацію та хорошу музику кінця 80-х-90-х і сучасну», - описав аудиторію «Радіо 24» Роман Андерйко.

 

Також керівник радіокомпанії розповів, що на «Радіо 24» не буде традиційних ведучих-діджеїв, а в ефір виходитимуть лише ведучі новин і журналісти. «Ми набрали нових людей, незашорених, незіпсованих, без деформацій роботи на попередніх радіостанціях», - додав Роман Андрейко.

 

Інформаційною службою «Радіо 24» керуватиме Ольга Боровець, яка до цього очолювала службу інформації радіо «Люкс ФМ» у Львові.

 

Зі слів Романа Андрейка, інформаційна служба радіостанції випускатиме як ексклюзивні львівські новини, у тому числі з прямими включеннями, так і користуватиметься продуктом телеканалу «24». «Радіостанція використовуватиме всі доступні джерела інформації. Половину з них становитиме те, що верстається на каналі "24"», - зазначив він.

 

Компанія планує вийти і в інші міста: ТРК «Праймедіа» братиме участь у конкурсі на 111 вільних частот, оголошеному в Нацраді, на який подає до десяти заявок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY