Студійна аудиторія «Шустер live» стала професійною

21 Січня 2011
11613
21 Січня 2011
20:07

Студійна аудиторія «Шустер live» стала професійною

11613
Студійна аудиторія «Шустер live» стала професійною

«Савік Шустер студія» з нового року добирає аудиторію не за вибіркою «Вся Україна», а за професійними соціальними групами. Про це в ефірі «Шустер live» 21 січня повідомив ведучий ток-шоу Савік Шустер. Тепер у студії присутні 50 глядачів.

 

Нагадаємо, раніше студійна аудиторія програми складалася зі 100 осіб, відібраних за вибіркою, репрезентативною для всього населення України. «У нас було дедалі більше пафосу і менше аргументів та ідей. Тому ми вирішили працювати з професійними стратами (соціальними верствами - ТК)», - пояснив ведучий.

 

21 січня на ефірі присутні 25 юристів (працівники прокуратури, які займаються звинуваченням, адвокати, які займаються захистом, і юристи МВС) та 25 вчителів історії середніх шкіл. «Вони оцінюють ті аргументи, які звучать сьогодні в студії», - сказав Савік Шустер.

 

Як відомо, з нового року програма «Шустер live» виходить на Першому національному замість ТРК «Україна». 21 січня темами ток-шоу є надання політичного притулку Богдану Данилишину в Чехії та скасування звання героя України для Степана Бандери.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11613
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4851 дн. тому
в умении любой свой прокол представить, как положительную тенденцию, Шустеру не откажешь. Стилистика, правда, всего этого напоминает базарных барыг, которым главное лишь бы "втюхать", часто не заботясь даже о том, что завтра уже тот же "обтюханый" покупатель может и не прийти. Сокращение же аудитории в зале лишний раз подтверждает, что никто платить столь щедро за никакущую нудную и заангажированную программу, как это делала ТРК "Украина", уже больше не будет. Потому и 50 зрителей (вместо 100 в студии и декорации на 100 зрителей), и люди, взятые сразу скопом и оптом откуда-то, это - не от профессионализма аудитории, это - от экономии средств. Фраза: "Вони оцінюють ті аргументи, які звучать сьогодні в студії», - сказав Савік Шустер тоже поражает своей гениальностью(в кавычках) и профессиональным подходом. То есть, следует предположить, раз на этом сделан акцент в публикации, что все предыдущие сезоны зрители в программе оценками не занимались, а индикатор внизу экрана изображал биоритмы или количество испорченного воздуха аудиторией....Но запутанная фраза (цитата здесь есть в статье) про пафос и идеи, впринципи правильная и знаковая для продукции господина Шустера: " У нас дедалі.... менше аргументів та ідей".... Это очень заметно.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду