detector.media
21.01.2011 20:07
Студійна аудиторія «Шустер live» стала професійною

«Савік Шустер студія» з нового року добирає аудиторію не за вибіркою «Вся Україна», а за професійними соціальними групами. Про це в ефірі «Шустер live» 21 січня повідомив ведучий ток-шоу Савік Шустер. Тепер у студії присутні 50 глядачів.

 

Нагадаємо, раніше студійна аудиторія програми складалася зі 100 осіб, відібраних за вибіркою, репрезентативною для всього населення України. «У нас було дедалі більше пафосу і менше аргументів та ідей. Тому ми вирішили працювати з професійними стратами (соціальними верствами - ТК)», - пояснив ведучий.

 

21 січня на ефірі присутні 25 юристів (працівники прокуратури, які займаються звинуваченням, адвокати, які займаються захистом, і юристи МВС) та 25 вчителів історії середніх шкіл. «Вони оцінюють ті аргументи, які звучать сьогодні в студії», - сказав Савік Шустер.

 

Як відомо, з нового року програма «Шустер live» виходить на Першому національному замість ТРК «Україна». 21 січня темами ток-шоу є надання політичного притулку Богдану Данилишину в Чехії та скасування звання героя України для Степана Бандери.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY