Найуспішніше на Новому стартувала програма «Зроби мені смішно»

25 Серпня 2010
21469
25 Серпня 2010
18:48

Найуспішніше на Новому стартувала програма «Зроби мені смішно»

21469
Найуспішніше на Новому стартувала програма «Зроби мені смішно»

Цього тижня на Новому каналі розпочався новий сезон. Усі прем'єри здобули показники, вищі за середню частку каналу. За інформацією прес-служби, це був один з найуспішніших стартів власних проектів за всю історію каналу.

 

З-поміж низки проектів найкраще стартувала програма  «Зроби мені смішно».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зокрема, 23 серпня проект мав рейтинг 4,00% та частку 16,48% за загальнонаціональною панеллю GFK, аудиторія «14-49». У містах з населенням понад 50 тисяч осіб показники проекту вищі: 5,94% (рейтинг) та 23,96% (частка) - тут і далі наведено дані Overnight компанії GFK. Проект вийшов у слоті 20:20. Нагадаємо, у основу програми покладено гру «Крокодил». Учасники шоу -- Андрій Доманський, Сергій Притула, Олександр Педан, Маша Єфросініна, а також зірки. Отримавши завдання від ведучого, один з них намагатиметься без слів, діями та жестами, представити своїм колегам загадане слово. Ведучим цього гумористичного шоу став суддя «Фабрики зірок» Сергій Кузін.

 

 

24 серпня о 20:20 відбувся старт реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама!». За загальнонаціональною панеллю рейтинг проекту становив 3,52%,  частка - 14,41%. У містах з населенням понад 50 тисяч осіб програма здобула рейтинг 5,24% та частку 21,12%. За умовами шоу, мама або тато їде з родини на тиждень, натомість приїжджає бабуся, щоб допомогти зятю (невістці). Знімальна група спостерігатиме за відносинами свекрухи з невісткою або тещі із зятем. Окрім цього, автори проекту хочуть простежити і показати, як старше і молодше покоління вирішують побутові проблеми, враховуючи часту непристосованість бабусь до сучасного життя із застосуванням високих технологій.

 

 

Дебютний проект «Світлі голови» 23 серпня о 19:25 здобув рейтинг 2,95% та частку 15,79% за аудиторією «14-49» загальнонаціональної панелі. ЗА «50 тисяч +» ці показники також вищі:  4,72% (рейтинг) та 23,76% (частка). За форматом, проект має стати модернізованою версією «Хто проти блондинок?»: групі з п'яти-шести представниць «зі світу білявок» потрібно буде відповідати на запитання телеглядачів. За правильні відповіді в кінці шоу на учасниць чекатиме грошова винагорода. Ведучий - Андрій Доманський.

 

 

 

Перший випуск документального проекту «Новий погляд» з режисером у ролі ведучого Дмитром Колчинським вийшлов в ефір 24 серпня о 19.25  та за загальнонаціональною панеллю здобув рейтинг 1,76% , частку 9,48%.  А за комерційною аудиторією, як і у решти прем'єр, дані кращі:  2,79% (рейтинг) та 12,92% (частка).  За концепцією, кожен випуск проекту буде присвячено окремій темі, наприклад, «Найстрашніші місця України», «Імперія запахів», «Сучасні монархи та їх життя», «Сурогатне материнство», «Чи існують зомбі?». Дебютна програма носить назву «Вже не вмерла Україна».

 

Показники дебюту чотирьох проектів Нового каналу:

 

Дані GFK

 

Усі чотири прем'єри перевищили середню частку каналу за минулий тиждень: з  16 по 22 серпня  за комерційною аудиторією («14-49», 50 тисяч +») Новий мав показник 12, 76%.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола та novy.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21469
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віканюня
4999 дн. тому
Робити смішно вони намагались, але шось слабовато в них виходило.
андре
5000 дн. тому
та, провальні, провальні. заспокойтесь. то у нового генільна промослужба, що на відстійні проекти у прайм-таймі посадила чверть глядачів дивитись.
tann
5000 дн. тому
НОві шоу від нового каналу просто провальні, як на мене. "Зроби мені смішно" - смішно , здається було тільки учасникам, збоку виглядало дуже тупо. І знову ті ж самі обличчя. "Здраствуйте, я ваша мама " - бліда копія "Міняю жінку" але ані драматизму, ані справді цікавіих моментів співіснування людей, яким разом жити тиждень раніше не доводилось, не показали. Блондинки теж не вразили . Попереднє шоу було цікавшим. А рейтинг високий, бо всі сподівались побачити щось цікаве...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду