detector.media
25.08.2010 18:48
Найуспішніше на Новому стартувала програма «Зроби мені смішно»

Цього тижня на Новому каналі розпочався новий сезон. Усі прем'єри здобули показники, вищі за середню частку каналу. За інформацією прес-служби, це був один з найуспішніших стартів власних проектів за всю історію каналу.

 

З-поміж низки проектів найкраще стартувала програма  «Зроби мені смішно».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зокрема, 23 серпня проект мав рейтинг 4,00% та частку 16,48% за загальнонаціональною панеллю GFK, аудиторія «14-49». У містах з населенням понад 50 тисяч осіб показники проекту вищі: 5,94% (рейтинг) та 23,96% (частка) - тут і далі наведено дані Overnight компанії GFK. Проект вийшов у слоті 20:20. Нагадаємо, у основу програми покладено гру «Крокодил». Учасники шоу -- Андрій Доманський, Сергій Притула, Олександр Педан, Маша Єфросініна, а також зірки. Отримавши завдання від ведучого, один з них намагатиметься без слів, діями та жестами, представити своїм колегам загадане слово. Ведучим цього гумористичного шоу став суддя «Фабрики зірок» Сергій Кузін.

 

 

24 серпня о 20:20 відбувся старт реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама!». За загальнонаціональною панеллю рейтинг проекту становив 3,52%,  частка - 14,41%. У містах з населенням понад 50 тисяч осіб програма здобула рейтинг 5,24% та частку 21,12%. За умовами шоу, мама або тато їде з родини на тиждень, натомість приїжджає бабуся, щоб допомогти зятю (невістці). Знімальна група спостерігатиме за відносинами свекрухи з невісткою або тещі із зятем. Окрім цього, автори проекту хочуть простежити і показати, як старше і молодше покоління вирішують побутові проблеми, враховуючи часту непристосованість бабусь до сучасного життя із застосуванням високих технологій.

 

 

Дебютний проект «Світлі голови» 23 серпня о 19:25 здобув рейтинг 2,95% та частку 15,79% за аудиторією «14-49» загальнонаціональної панелі. ЗА «50 тисяч +» ці показники також вищі:  4,72% (рейтинг) та 23,76% (частка). За форматом, проект має стати модернізованою версією «Хто проти блондинок?»: групі з п'яти-шести представниць «зі світу білявок» потрібно буде відповідати на запитання телеглядачів. За правильні відповіді в кінці шоу на учасниць чекатиме грошова винагорода. Ведучий - Андрій Доманський.

 

 

 

Перший випуск документального проекту «Новий погляд» з режисером у ролі ведучого Дмитром Колчинським вийшлов в ефір 24 серпня о 19.25  та за загальнонаціональною панеллю здобув рейтинг 1,76% , частку 9,48%.  А за комерційною аудиторією, як і у решти прем'єр, дані кращі:  2,79% (рейтинг) та 12,92% (частка).  За концепцією, кожен випуск проекту буде присвячено окремій темі, наприклад, «Найстрашніші місця України», «Імперія запахів», «Сучасні монархи та їх життя», «Сурогатне материнство», «Чи існують зомбі?». Дебютна програма носить назву «Вже не вмерла Україна».

 

Показники дебюту чотирьох проектів Нового каналу:

 

Дані GFK

 

Усі чотири прем'єри перевищили середню частку каналу за минулий тиждень: з  16 по 22 серпня  за комерційною аудиторією («14-49», 50 тисяч +») Новий мав показник 12, 76%.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола та novy.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY