Держкомтелерадіо погодив губернаторові звільнення гендиректора Черкаської ОДТРК (ОНОВЛЕНО)

2 Серпня 2010
18360
2 Серпня 2010
17:00

Держкомтелерадіо погодив губернаторові звільнення гендиректора Черкаської ОДТРК (ОНОВЛЕНО)

18360
Держкомтелерадіо погодив губернаторові звільнення гендиректора Черкаської ОДТРК (ОНОВЛЕНО)

Держкомтелерадіо надіслало листа до Черкаської облдержадміністрації щодо погодження звільнення з посади генерального директора ОДТРК «Рось» Михайла Калініченка. Цю інформацію ТК отримала від голови Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка.

 

Нагадаємо, що Михайло Калініченко вже неодноразово заявляв про тиск і погрози з боку голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Востаннє про це він сказав в ефірі програми «Медіа-клуб» на 5 каналі.

 

Як писала ТК, пан Калініченко вже заявляв про тиск з боку губернатора Тулуба. Але звільнити його має право тільки Держкомтелерадіо, яке раніше не мало такого наміру.

 

Сергій Тулуб погодив звільнення генерального директора ОДТРК «Рось»  Михайла Калініченка, повідомила  «Детектор медіа»  прес-служба Черкаської ОДА. «Підстав для звільнення Калініченка достатньо. Перевірка КРУ ще за попередньої влади виявила численні порушення законодавства», - зазначили у прес-службі ОДА. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18360
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
UEFA
5024 дн. тому
ЗМІ на боці суспільства опонують - владі, як механізму, що прегнічує громадянина. Українці втрачають останній форпост демократії - незалежні медіа... Тепер ми беззахисні перед насильницьким державним апаратом...
UEFA
5024 дн. тому
Дуже сумно, що ми знову повернулися до ситуації коли влада звільняє керівників медіа ... "Сергій Тулуб погодив звільнення генерального директора ОДТРК «Рось» Михайла Калініченка, повідомила «Телекритику» прес-служба Черкаської ОДА"
Yoho
5024 дн. тому
Это за неполных полгода 97 наезд новой властителей на медиа. Да, еще немножко и у нас будет юбилей! Даеш сотню до сентября!!!!!!!
Й
5024 дн. тому
Держкомтелерадіо не має наміру звільняти Михайла Калініченка. Про це ТК сказав керівник департаменту телебачення і радіомовлення комітету Сергій Абрамов. АБЗАЦ! ФСБ КОНСУЛЬТИРУЕТ МЕСТНЫЕ ВЫБОРЫ. Тулуб боится не справиться А перед этим наши заявили: «З Михайлом Михайловичем Калініченком укладено контракт. Генеральний директор Черкаської ОДТРК - один з кращих керівників, тому комітет не має наміру його звільняти, ми про це так і написали Тулубу», - сказав Абрамов ТК.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду