Oscar Yard отримала від НТКУ ексклюзив на піар

28 Липня 2010
20733
28 Липня 2010
14:23

Oscar Yard отримала від НТКУ ексклюзив на піар

20733
НТКУ запускає 6 «програм» спеціально для розміщення рекламних сюжетів
Oscar Yard отримала від НТКУ ексклюзив на піар

Перший національний телеканал з 25 серпня виділить шість 10-хвилинних інформаційних блоків (канал називає їх програмами), у яких рекламодавці зможуть розміщувати сюжети про себе. Цю послугу було представлено 27 липня під час презентації нового сезону рекламодавцям.

 

«Рекламні вікна», у яких можна буде розміщувати рекламні сюжети, йтимуть о 9:50, 12:50, 15:50, 16:50, 17:50 та о 19:30. Кожне з них матиме свою назву та тематику. Рекламодавець зможе викупити від 1 до 10 хвилин у кожному з блоків.

 

Випуск о 9:50 називатиметься «Свято в Україні». У цій програмі міститимуться переважно привітання з днем народження, весіллям, річницею компанії тощо.

 

О 12:50 виходитимуть «Бренди в Україні», де замовник зможе розповісти про свою торгову марку. Схожа концепція у наступного блоку, о 15:50, - «Підприємства в Україні».

 

О 16:50 йтимуть «Міста в Україні». Тут ітиметься про діяльність міст та місцевих компаній. «Станьте обличчям свого міста, зробіть собі бізнес-подарунок, капіталізуйте своє добре ім'я в очах громадськості», - закликає презентація проекту.

 

«Вікно» о 17:50 називатиметься «Нове в Україні». У ньому можна буде розповідати про виставки, концерти, відкриття нових закладів тощо. Проте у презентаційному буклеті запевняється, що місце в блоці знайдеться не лише новоствореному бізнесу, а й такому, що вже «давно себе зарекомендував».

 

Праймову вечірню 10-хвилинку буде віддано «Бізнесу в Україні». «Ви хочете інформувати людей про Вашу банківську систему кредитування? - Будь ласка! Хочете розповісти про розширення своїх можливостей? Скільки завгодно! Хочете знайти ділових партнерів? - І тепер це легко!», - пояснюється у презентаційних матеріалах.

 

Ексклюзивне право на розміщення PR-сюжетів канал віддав медіаагенції Oscar Yard.  «Детектор медіа» поставила кілька питань медіадиректору цієї агенції Максиму Іголінському (на фото; раніше працював комерційним директором ТОНІСа та «Сіті»).

 

- Чи зазначатиметься якимось чином, що глядачу показують рекламні матеріали?

- Так. Імовірніше за все, блоки відбиватимуться плашкою «Реклама» перед їх початком та по закінченні. Спосіб відбивки остаточно ще не затверджений, але у будь-якому випадку таке маркування буде.

 

- Яка вартість рекламного часу? Більша чи менша за пряму рекламу у перерахунку на пункт рейтингу?

- Це комерційна таємниця. І ми не будемо порівнювати цей рекламний прояв із рекламними роликами. Це зовсім інший підхід, у певному сенсі це преміальна послуга, оскільки рекламодавець може розповісти про себе те, що не можна оформити у стандартний 30-секундний ролик.

 

- Чим наповнюватимуться програми, якщо рекламодавців не буде?

- Ми такий варіант - що рекламодавців не буде - не розглядаємо. Працюємо над тим, щоб клієнти були і в достатній кількості.

 

- Чи означає той факт, що ви отримали ексклюзивні права, що ESG йде з Першого?

- Ні, не означає. ESG залишається на каналі. Але в них інша форма присутності. В них є свої окремі програми, окремі випуски новин, у рамках яких вони можуть розміщувати своїх клієнтів.

 

- У презентації зазначається, що клієнти зможуть надавати своє власне відео. Чи є якісь стандарти, вимоги до сюжетів, яких рекламодавці мають дотримуватися?

- Повірте, компанії не шкодують коштів на корпоративне відео, у них є сучасні камери. У блоці «Свято в Україні» таке відео спокійно можна ставити. У будь-якому випадку, канал контролюватиме, що виходить в ефір. Також ми створили доволі потужний продакшен-відділ, і якщо клієнту потрібні будуть наші послуги, ми завжди зможемо надати людей і техніку для підготовки сюжету.

 

- Яким чином ви ділитимете дохід і з каналом? Платитимете фіксовану суму, незалежно від наявності клієнтів, чи отримуватимете комісійні від надходжень?

- Знову ж таки, це комерційна таємниця. Не розголошується. Але якби нам не було вигідно, ми б не розпочинали співпрацю.

 

- Яким чином ваше агентство отримало контракт? Воно саме вийшло на керівництво каналу, чи був тендер?

- Це була двостороння зацікавленість.

 

- Як давно на ринку ваша агенція і чи є в неї досвід організації подібних проектів на телеканалах?

- Агентство працює вже близько 5 років, але раніше воно не було медіаагентством. Займалося іншими напрямками.

 

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20733
Коментарі
28
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
LN
5020 дн. тому
А наскільки законне подібне розміщення реклами?
retro
5021 дн. тому
Обязательно нужно чтобы ролики снимали НТКУ шные опреаторы.А то если принесут бракованное видео,то будут думать на нас-что мы плохо сняли-ведь показывать будут на 1м Национальном!
и принц и нищий
5021 дн. тому
Очень толково сделанное эфирное время для рекламных роликов.На до бы еще часов между 20 и 22 сделать,чтобы люди после работы видеь могли что нового появилось у Украинских произодителей
филимон
5021 дн. тому
Приветливое лицо как я понял диретокра этого рекламного медиаагентства.Видн,он очень порядочный человек.И самое главное,в пакете рекламы пристутствуют компоненты,которые говорят что он намерен с помощью рекламы поддерживать в первую очередь отечественного производителя
оператор
5021 дн. тому
Королевство 1й национальный обрело достойного пажа в лице очень даже гламурненького медиапиарщика.Теперь остается ждать смены многого в антураже)).Неплохой ход Бенкендорфа,по крайней мере красивый.
крупняк
5021 дн. тому
А сколько инетресно ,будет общий котнракт на этот павкет услуг.Хватит его,чтобы оплатить хотя бы часть долга в 88 миллионов перед телевещательными союзами EBU и Ewronews?
косуля
5021 дн. тому
Такая крутая фирма если взялась работать с НТКУ означает одно : или они верят что первый будет их постоянным клиентом,или 1й в перспетиве будет очень крутым телеканалов,потому что на сайте Оскара Ярда видно,что они с мелочевкой дела на имееюм в смысле тех,ктоне принесет им о-о-о-чень хороших девидендов.-
Монгол
5021 дн. тому
слишком многокоммерческих тайн.Чем их больше,тем больший интерес вызывает сам вопрос."Нет ничего тайного,что не стало бы явным",как говорил классик
профи
5021 дн. тому
программа "предприятия Украины" будет освещать проблемы аграриев ?
петруня
5021 дн. тому
Сідять та самі себе хвалять в коментах)) піарюжкі)
доллар
5021 дн. тому
Банковсая система кредитования Украины-это хорошая тема.Если в США,Германии,Канаде кредиты дают по 3-4-5% годовых,то у нас их дают по рельно 36-70,смотря в каком банке.Пусть расскажу,как они под 5% годовых берут кредиты в западных банках и наживаются на наших людях,ничего при этом не делая и непроизводя.Их и банками то по большому счету назвать трудно ,после того как они в момент обвала гривны заморозили на год депозиты.Так,-шайки-лейки с прыщавыми мальчиками-экспертами и профнепригодными девочками с гонором лимитчиц -первых девок на селе.Противно смотреть на это убожество.
xerox
5021 дн. тому
Агентсво только в 2008 году появилось,но занимается только вип -клиентами судя по странице их в интернете.Значит,Бенкендорф по серъезному за дело взялся.
котяра
5021 дн. тому
В любой двухсторонней заинтересованности кто то все же является инициатором совместного конртакта .Кто это-1й или ОY?
капитан
5021 дн. тому
конечно выгодно сотрудничать с Первым.Наверняка там не такие высокие цены на рекламу как на 1+1 или Интере.
папарацци
5021 дн. тому
"презентації зазначається, що клієнти зможуть надавати своє власне відео. Чи є якісь стандарти, вимоги до сюжетів, яких рекламодавці мають дотримуватися?" Камеры камерами,но для каамер должны еще руки и глаза быть.И это немаловажно.Непонятно-если материалы будут Оскар Ярда,то где гаратния что их качество будет совпадать с качеством выхода видеоматериалов 1го ?Наверное лучше делать ролики все таки задействуя "родных",утешных операторов.
Алла Р-ая
5021 дн. тому
Я думала что нтку только занимается проблемами профсоюзов,а они еще и рекламой решили заняться.Интересно-они поссчитали рентабельность такого проекта,ведь канал только возрождается.Но судя по всмеу они проследили за динамикой развититя и поняли что перспектива есть.Или как ?
Diana
5021 дн. тому
А как найти инфу про предыдущую деятельность этого атентства-кто подскажет? Где увидеть их прошлое?
Киев
5021 дн. тому
Ну ничего себе 1й раскручивается.Интерерсно,на самом деле удасться сделать из него то,о чем говорил Бенкендорф-аналог CNN?
2ПР
5022 дн. тому
Когда ПР отдел пишет комменты в теме нужно менять стилистику подачи материалы в каждом топике. Иначе выглядит забавно и не убедительно. Сорри если кого-то обидела. Я уважаю все новое руководство УТ, и желаю успехов
Черная Аристократия
5022 дн. тому
Было бы хорошо,чтобы все рычаги управления рекламой оставались за руководством 1го,так как фирма непроверенная в боях и вполне может сделать вариант" мы вам сделали ремонт квартиры,который превышает ее стоимость,поэтому будтьте добры-не мешайте нам жить в нашем помещении.Такое,к сожалению,случается,хотя лицо у представителя фирмы очень даже порядочное, и я уверен,что пока он в этой организации,никаких проблем не будет.Но ничто не вечно.
кредит-дело тонкое
5022 дн. тому
Праймову вечірню 10-хвилинку буде віддано «Бізнесу в Україні». «Ви хочете інформувати людей про Вашу банківську систему кредитування? - Будь ласка! Хочете розповісти про розширення своїх можливостей? Скільки завгодно! Хочете знайти ділових партнерів? - І тепер це легко!», - пояснюється у презентаційних матеріалах. Очень нужная рубрика,так как всем известно,что многие банки очень любят так составлять кредитные договора,что в результате они имеют за собой право изменять условия договора задним числом,в результате чего люди не то что страдают,а порою и стреляются и вешаются и под поезда бросаются.В этой рубрике необходимо участие юриста,так как за последствия недобросовестной рекламы кредитования может попасть под ответственность и телеканал,который рекламировал банк с кредитами имеющимим и двойное и тройное дно...будьте внимательны,сосавляя договора на рекламу на своем телеканале! Вы ответе за людей,для которых этот кредит может закончиться трагически...
Дайте две.Ну пожалуйста!
5022 дн. тому
Ответ " Ми такий варіант - що рекламодавців не буде - не розглядаємо. Працюємо над тим, щоб клієнти були і в достатній кількості" гениален по своей сути.Так же написано в паспорте автомобиля Ролс-Ройс."Скорость;Достаточная".Это гол в ворота всех телеканалов сразу.
фогот
5022 дн. тому
А почему так мало? Почему только 6? Может мы тоже хотим разместить реклам уна 1м Национальном.Почему не сделать штук 20 к примеру? так не честно..
все будет хорошо!
5022 дн. тому
Это еще один шаг,выводящий 1й Национальный на вершины,которые давно завоеваны ведущими зарубежными аналогами национальных телеканалов.Было бы все же интересно,какиим образом структура,которая 5 лет была на рынке Украины,выбрала именно 1 Национальный своим деловым партнером.Это,на мой взгляд,очень серъезная заявка 1го твердо укрепиться как телеканал,который имееет не эпизодических,а постоянных партнеров,и это жает повод думать.что благодая финансовой поддержке рекламодпьелей,ему удастся существенно набрать баллы как добросовестный партнер,к которому будут обращаться в лальнейшем и другие структуры такого профиля.Наверняка.Коммерческся тайна-это право любого канала,но хоть азы то немножко откройте-мы тоже хотим знать хоть основные азы...их выбор ведь основан в условиях кризиса наверняка на аналитите деятельности 1го в последнее вермя,и их выбор наверняка был неслучаен как минимум.)
makky
5022 дн. тому
Очень интересное ноу-хау.А как узнать полный перечень того,что эта компания может в перспективе?Ведь например я знаю,что услугами такой фирмы могли бы воспользоватся большинство рекламных служб телеканалов.В интернете информация довольно скудная на эту тему...Спасибо,если кто поможет с информацией на форуме .
Телемагазин
5022 дн. тому
Ну, и чем это отличается от телемагазина? Только тем, что это будет личный телемагазин Бенкендорффа, как раньше был Илащука. Те же яйца, только вид с боку.
сильва
5022 дн. тому
слухайте, это интересно, что на Первом не будет прямой рекламы. Первый - молодцы, что так поступили.
a lot of
5022 дн. тому
ой, а как же ESG это переживет ))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду