Газета «Вечерком» закриває друковану версію

9 Квітня 2009
18763
9 Квітня 2009
12:47

Газета «Вечерком» закриває друковану версію

18763
Газета «Вечерком» закриває друковану версію

Видавництво «Сьогодні Мультимедіа» переводить безкоштовну газету «Вечерком» в on-line режим. Про це офіційно повідомила прес-служба видавництва.

 

«Выпуск печатной версии газеты был приостановлен в связи с неблагоприятной ситуацией на рекламном рынке Украины и высокой ценой на газетную бумагу», - зазначається у повідомленні. За словами генерального директора «Сьогодні Мультимедіа» Гільєрмо Шмітта, після стабілізації економічної ситуації у країні видання може повернутися на київський ринок.

 

8 квітня розповсюджувачі газети повідомляли, що номер за це число – останній, проте видавництво уточнює, що газета вийде ще 10 квітня.

 

Нагадаємо, «Вечерком» було запущено навесні 2008 року як першу безкоштовну вечірню газету.

 

З грудня 2008 року в Україні було закрито кілька щоденних безкоштовних видань – «Обзор», «15 минут». «Пульс Києва» перейшов на тижневий режим і перебуває у пошуку нових інвесторів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18763
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
метро
5166 дн. тому
шкода
метро
5166 дн. тому
шкода
перехожий
5496 дн. тому
Ну нарешті. Така занудна листівка була. А ринок безплатних газет справді на цьому вичерпався.
skorpion
5497 дн. тому
А Вечерний город выходит? Я его никогда не видела. И кто же получается остался? Свидетельствует ли это о том, что ежедневок бесплатных больше нет?
Макабіст
5497 дн. тому
Не шкода.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду