Нацрада дозволила ретранслювати ще 4 російські телеканали і попередила порушників

25 Лютого 2009
20536
25 Лютого 2009
13:33

Нацрада дозволила ретранслювати ще 4 російські телеканали і попередила порушників

20536
Нацрада дозволила ретранслювати ще 4 російські телеканали і попередила порушників
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 25 лютого додала чотири російські канали до переліку іноземних каналів, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення, і трансляція яких на території України не обмежується.
 
Тепер в Україні можуть ретранслюватись російські пізнавальні канали «Зоопарк» та   «Океан-TV», канал кінопоказу «Фенікс+кіно» та телемагазин «Топ-шоп-ТВ».
 
Також Нацрада оголосила останнє попередження кільком іноземним телекомпаніям, які включені у ці списки, однак демонструють ознаки невиконання Закону «Про рекламу» (не вся реклама, що є в ефірі, оплачена на території України). Ідеться про «НТВ-мир», «НСТ – Настоящее страшное телевидение», «НСТ – настоящее смешное телевидение», «Русский иллюзион», «РБК–ТВ», «Наше кино» і «Комедия-ТВ».
 
Згідно з рішенням, Нацрада вимагає від дистриб’юторів цих 7-ми телеканалів звернути увагу на необхідність привести мовлення у відповідність до українського законодавства протягом двох тижнів. У разі невиконання Нацрада ухвалила рішення вилучити ці телеканали з переліку іноземних мовників, зміст яких не потребує адаптації.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20536
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Остапе
5550 дн. тому
А ще є багато інших чудових російських каналів: Тонус ТВ, Фіт ТВ, TV Club , TBN Russia, CNL Siberia та інші. Нацрада, напевно, іх дозволить, якщо вже не дозволила. Нацрада не ворог всього російського!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду