На «1+1» вийде документальний проект «Ольга Герасим’юк представляє»

16 Лютого 2009
20778
16 Лютого 2009
17:51

На «1+1» вийде документальний проект «Ольга Герасим’юк представляє»

20778
На «1+1» вийде документальний проект «Ольга Герасим’юк представляє»
У березні на «1+1» стартує новий авторський проект Ольги Герасим’юк. Про це «ТК» повідомила сама ведуча.
 
«Я підписала з каналом контракт на створення кількох документальних фільмів на той період, поки йдуть підготовчі роботи до оновлення проекту Без табу”», – зазначила пані Герасим’юк. За її словами, робоча назва лінійки авторських фільмів – «Ольга Герасим’юк представляє»: «Це робоча рубрика, кожен фільм матиме свою назву, але рубрика буде авторська. Тобто цей проект не стоятиме в загальному слоті з іще якимось фільмами чи програмами».
 
Над проектом працюватиме команда «Без табу», режисером стане Андрій Нестеренко, також над зйомками працюватиме оператор Володимир Гуєвський. За словами Ольги Герасим’юк, це будуть документальні фільми на соціальну тематику в жанрі документальної драми: «Це проблеми домашнього насильства, законодавства та громадянина тощо. Це все буде у дуже популярній формі. Очевидно, проект продовжуватиме ту лінію, яку ми з командою розпочали з проекту Версії Ольги Герасим’юк”».
 
Утім, пані Герасим’юк запевняє, що це не буде жовтою документалістикою. «По-перше, переді мною ніхто такого завдання не ставив, по-друге, це не мій жанр. Для мене важливо буде в цих фільмах не кров’яку показувати і не експлуатувати ті межові теми, які телебачення зазвичай експлуатує: вбивства, жахи з реального життя. Це все нині переповнює як новинний ефір, так і інший. Але в нас немає наразі такої програми, яка би берегла людську душу. Ці фільми розповідатимуть про реальні проблеми, жодним чином не прикрашатимуть реальності, але вони будуть зроблені під гаслом Живи кращим життям”. Адже особливо тепер, у цей складний період, телебачення проводить антикризові заходи, які полягають не в прикрашанні життя, а в поданні надії порятунок», – зазначає ведуча.
 
Слот, у якому вийде програма, поки не розголошується, однак пані Герасим’юк каже, що за умовами угоди це має бути доволі «зручний для аудиторії час». Також, за її словами, через фінансову кризу в межах проекту зніматимуться малобюджетні фільми. «Але я думаю, що відсутність коштів завжди сприяє творчості та фантазії, - каже Ольга Герасим’юк. - Поки не обговорювали цифри, але ми будемо заощаджувати на виробництві, на винагороді. Це для мене не є комерційним проектом, бо мене задовольняє журналістська професія, а не її гонорар».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20778
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хто рулить ТСНом?
5548 дн. тому
Вона ж цей капець і започаткувала, коли всілася у крісло Роднянського і притягла свою Несміян. Тепер {CENSORED} Несміян в ТСН виконує вказівки Герасимьючки і сидить в тої на кишені, а наївна Катеринчук думає, що рулить вона. Смішно що Ткаченко думає, що рулить він. Усі разом дорулилися до повного кабздєца, в ТСн герої сюжетів хто ще не на цвинтарі, той в морзі. Найщасливіші помирають по лікарнях, тих кого не пощастило, вбивають покидьки, а самі покидьки вішаються мало не в прямому ефірі ТСН. Рульоз і лідерство на новій панелі!
Удивленный, Белый и Пушистый
5548 дн. тому
Га? Шо я чую? Титонька Гирасимьюк повертаэться на блакитний екран? "Плюсам" остаточний капець...
5548 дн. тому
Все правильно депутатський мандат Гераимюк не подовжать, це очевидно НУНСу більше не буде в парламенту, треба реально чимось на хліб заробляти. Що, що а плакати це ми вміємо і інших заставимо. А хто не вміє - навчимо.
плач на грудях Герасимюк
5548 дн. тому
хто ще не наплакався, груди Герасимюк запрошують на публічний плач...ще немає приводу, не біда Герасюмюк вигадає, вдихне надію на горе
Ольга Герасимьюк ПРЕДСТАВЛЯЕТ,,,,
5548 дн. тому
В детстве такие активные девочки постоянно насилуют родительских гостей - при каждои удобном случае они залазят на табуретку и звонким голосом читают стихи Самуила Маршака и Агнии Барто. Вырастая, такие девочки меняются только в размере. Они по-прежнему насилуют всех, кто находится в пределах их досягаемости. Особенно достается обездоленным - их затаскивают на сомнительно-сопливо-слезливое шоу и принуждают к публичному душевному стриптизу. Бывшая активная девочка, став активной теткой, лицемерно сочувствует на камеру байстрюкам, сироткам, изнасилованным и угнетенным, она умудряется интервьюировать мертворожденных и ронять холодную пресную слезу крупным планом с разворота. Она идет по трупам коллег, она продает за полушку, она выбивает себе депутатскую пенсию и депутатскую неприкосновенность, она скупает элитную недвижимость в Киеве и за его пределами, продолжая притворно сочувствовать бездомным и бесправным - этот имидж матери Терезы на ней весьма поизносился и поистрепался, но примерить новый она уже не может. Привычка, знаете ли.
rlk
5549 дн. тому
to 16.02.2009 18:10:23: от вона про це й каже : ))
ПРЕДСТАВТЕ СЕБЕ!
5549 дн. тому
Вы даже не представляете, что представляет Ольга Герасимьюк!!!
ZDIR
5549 дн. тому
«Ольга Герасим’юк представляє». А представляете ли вы?
5549 дн. тому
{CENSORED}, ОПЯТЬ НАСЫЛЬСТВО!!!!! СКОЛЬКО МОЖНО???? Пани Герасимьюк, КРОМЕ насыльства в мире есть солнечный свет и радуга, трава и цветы! {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду