Олексій Гончаренко покидає «Стар Медіа»

5 Лютого 2009
17930
5 Лютого 2009
19:01

Олексій Гончаренко покидає «Стар Медіа»

17930
<strong>Олексій Гончаренко покидає «Стар Медіа»</strong>
Директор компанії «Стар Медіа Ентертейнмент» Олексій Гончаренко залишає групу компаній «Стар Медіа» і займатиметься власним продакшн-бізнесом. Про це «Детектор медіа» повідомили у компанії.
 
«Я прийняв рішення залишити ”Стар Медіа, але за таку можливість особистісного зростання і в першу чергу вдячний Владу Ряшину (голові наглядової ради «Стар Медіа», - «ТК») і нашому безцінному багаторічному спільному продюсерському досвіду», - прокоментував своє рішення Олексій Гончаренко, наголосивши, що вони з паном Ряшиним залишаються «хорошими друзями і партнерами».
 
Зараз Олексій Гончаренко веде переговори з низкою телевізійних каналів щодо створення телепрограм на їх замовлення, а перші проекти своєї нової компанії сподівається запустити навесні.
 
За словами Владислава Ряшина, «Стар Медіа» продовжить співпрацю з Гончаренком у створенні телесеріалів і кіно. «За нашою домовленістю у ”Стар Медіа залишається опціон на ”право першої ночі” у придбанні або замовленні проектів, які розроблятиме Олексій. Щоб запобігти можливим спекуляціям, відразу скажу, що між нами не було і немає ніяких конфліктів», - цитує прес-служба «Стар Медіа» пана Ряшина.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17930
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знавець
5554 дн. тому
критик прав. Гончаренко сам по собі без Ряшина нічого не вартий. Що він сам зроб? Заказний піар. бо щось довго тримається в новинах телекритики.
МАЙ
5554 дн. тому
Ой,пацаны, еще сами будете проситься к нему на сьмки, а {CENSORED}
Пацик Марику
5554 дн. тому
Да, у Лехи опыта хватит, кадры есть. жаль сам уже может сняться лишь в роли пришельца с другой планеты.А может Ряшин просто решил очиститься от {CENSORED}?
Фрося to Вадик
5555 дн. тому
Ой, Вадик! Ты чё думал, мы провинция? Нет, мы тоже, как в Маскве, можем приветствавать великих главных режиссеров трансовых музыкальных национальных каналов России. У Вас же и научились!
Критику
5558 дн. тому
Ну зачем писать глупости...
критик
5558 дн. тому
Собственный продакшн-бизнес? А откуда деньги на создание? Заработаны на "Фабрике-2". Вряд ли. Скорее всего инвестором выступит г-н Ряшин, "Стар-Медиа" в коме, контрактов нет, денег нет, работники уволены. Надо начинать все заново, так проще, и дурная слава не тянется как за "Стар-медиа". Ищите кому выгодно. Посмотрим первый результат в апреле на "Новом канале":-)
5559 дн. тому
Всезнайке Слово "проект" пишется через "е", а не "э".Это для еще бОльших знаний!
вадиму
5559 дн. тому
Жму руку Гончаренко. Он, видимо, далеко не единственный, кто послал тебя туда.
вадим
5559 дн. тому
Будучи главным режиссёром московского транс-национального Муз.Тв, забрёл я как-то вечером в павильон Довженко, где снимались "Танцы со звёздами". Было любопытно. Моё любопытство удовлетворил выбежавший с телевизионной hands free Гончаренко. Недолго думая и разбираясь, он в потёмках просто послал меня на х... Вот такой случай.
всезнайка
5559 дн. тому
Кризис прекрасен не только тем, что убивает нежизнеспособных конкурентов, но и тем, что дает шансы всем, кто действительно готов ими воспользоваться. Да, реально труднее со стартовым капиталом – это минус. Но на рынке – куча профессионалов пусть еще не высшего пилотажа (топ-менеджеров продают последними:-), но уже не второй свежести, который буквально полгода тому назад бродили по компаниями в посках неадекватных собственным знаниям и навыкам зарплат. И это – плюс. Да, непрогнозируемая ситуация с рекламным рынком, но большинство медиа определились со своими ценами, как внешними, так внутренними. Да, сократились бюджеты, и это будет влиять на качество продукта. Но со временем исчезнут и неадекватные нули, зарабатываемы делками на перепродаже контента (в первую очередь, телевизионного, от программ до сериалов), а зарабатывать начнут производители. По-моему, ситуация - отличный старт для тех, кто собирается через пару-тройку лет после кризиса управлять телерынком. Итак, безумству некоторых особо храбрых слагаем мы нашу песню. Влад Ряшин расстался с Алексеем Гончаренко полюбовно, без скандалов и хлопанья дверей. Скупая мужская слеза оросила, конечно, щеку господина Ряшина. Но что поделать, птенцы растут улетают:-) Гончаренко якобы обещал не забывать отчего дома, и частенько заглядывать на огонек. Не исключено, что крошка-сын папа-продюссер еще сыграют совместную партию, создав какой-нибудь общий проект. А пока Алексей в поте лица создает новый проэкт для одного из ведущих каналов. Какой - скоро удивитесь сами:-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду