detector.media
05.02.2009 19:01
Олексій Гончаренко покидає «Стар Медіа»
<strong>Олексій Гончаренко покидає «Стар Медіа»</strong>
Директор компанії «Стар Медіа Ентертейнмент» Олексій Гончаренко залишає групу компаній «Стар Медіа» і займатиметься власним продакшн-бізнесом. Про це «Детектор медіа» повідомили у компанії.
 
«Я прийняв рішення залишити ”Стар Медіа, але за таку можливість особистісного зростання і в першу чергу вдячний Владу Ряшину (голові наглядової ради «Стар Медіа», - «ТК») і нашому безцінному багаторічному спільному продюсерському досвіду», - прокоментував своє рішення Олексій Гончаренко, наголосивши, що вони з паном Ряшиним залишаються «хорошими друзями і партнерами».
 
Зараз Олексій Гончаренко веде переговори з низкою телевізійних каналів щодо створення телепрограм на їх замовлення, а перші проекти своєї нової компанії сподівається запустити навесні.
 
За словами Владислава Ряшина, «Стар Медіа» продовжить співпрацю з Гончаренком у створенні телесеріалів і кіно. «За нашою домовленістю у ”Стар Медіа залишається опціон на ”право першої ночі” у придбанні або замовленні проектів, які розроблятиме Олексій. Щоб запобігти можливим спекуляціям, відразу скажу, що між нами не було і немає ніяких конфліктів», - цитує прес-служба «Стар Медіа» пана Ряшина.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY