«1+1» транслюватиме багатосерійне румунське «мило»

29 Січня 2009
18189
29 Січня 2009
12:25

«1+1» транслюватиме багатосерійне румунське «мило»

18189
«1+1» транслюватиме багатосерійне румунське «мило»
Група каналів «1+1» придбала права на показ двох румунських довготривалих серіалів Gypsy Heart та Regina. Про це повідомляє Media Business Reports із посиланням на власні джерела.
 
За цією інформацією, серіали придбано у румунської компанії MediaPro Pictures, що також належить медіакорпорації СМЕ. Кожен серіал має близько 200 серій, права придбано для показу на каналах «1+1», «1+1 International», «Кіно» та «Сіті». За умовами угоди, сума винагороди за серію може зростати в залежності від рейтингових показників, які збиратиме серіал. Однак якщо показники Gypsy Heart будуть низькими, канал має право розірвати угоду щодо купівлі серіалу Regina, що є продовженням попереднього фільму. Gypsy Heart – романтична драма про любов цигана, який мріє стати лікарем та об’єднати циганську общину, і румунської дівчини, батько якої хоче видати її заміж за багатого бізнесмена.
 
За інформацією Media Business Reports, керівництво каналу розраховує, що середня місячна частка серіалу перевищить 20% за аудиторією 18-54, загальнонаціональна панель.
 
Нагадаємо, раніше «1+1» транслював українські адаптації форматів MediaPro. Минулого року у перед-праймі каналу вийшов серіал «Серцю не накажеш», знятий на замовлення «Плюсів» Film.UA за румунським форматом Tears of Love, та «Погані хлопці» виробництва «Стар Медіа» за форматом Bad Guys.
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18189
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хтось
5576 дн. тому
Ой як рознервувалися зрытєлі! Не так рєзко!!! А за "безсмертну" "Няню" не треба позбавляти ліцензії? І чому ви вирішили, що усім повинно бути цікаве тільки русскоє зачухане кіно?!! Причому - на всіх каналах?!
Ігор
5577 дн. тому
А що за фігня взагалі там діється, то вже що буковинський канал став? Кому воно цікаве те зачухане румунське {CENSORED}?!
не дивлюсь 1+1 теж
5578 дн. тому
За таке треба позбавляти ліцензії ...
не дивлюсь 1+1
5580 дн. тому
ривіт плюсам - новини дл я бульдогів пожирають людей http://www.33channel.vinnitsa.com/2009/09-05-10.php
режиссер из первого ряда
5580 дн. тому
ТОВАРИЩИ ЦЫГАНЕ! БОЛЬШЕ ЦЫГАНЩИНЫ!
Pufik
5580 дн. тому
Что-то пропуcтил?! Вроди как СИТИ отошел к Главред-Медиа...
oops
5581 дн. тому
Румунсько-циганське мило з часткою в 20%? Якось цей, не той, не туди.
поінформована
5581 дн. тому
Любителям циганського "ай-не-не" і п'ятихвилинних "засосів" та має сподобатися ))))
поінформована
5581 дн. тому
Любителям циганського "ай-не-не" і п'ятихвилинних "засосів" та має сподобатися ))))
123
5581 дн. тому
Ну, наконец то!
zoom
5581 дн. тому
сериал обречен на провал. ни один из перечисленных прошлогодних не был принят зрителем. 20%!!!!! вот это по-румынски ))))) не многовато ли? хоть бы 10% взяли на старте. с таким продуктом в прайме, как бы доля канала не упала до 5%
кранты каналу
5581 дн. тому
Ткаченко, мой шею для большого декольте, заказывай фотосессию, готовься к лаврам лидера информпространства )))))))))) ГЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду