Василь Климчук не вестиме «Доброго ранку, Україно»

13 Січня 2009
23003
13 Січня 2009
12:33

Василь Климчук не вестиме «Доброго ранку, Україно»

23003
<b>Василь Климчук не вестиме «Доброго ранку, Україно»</b>

Без Василя Климчука програму «Доброго ранку, Україно» (ТРК «Ера») на цьому тижні ведуть Лейла Мамедова і Тетяна Гончарова. Як уточнили в адміністрації телеканалу, Василь Климчук, згідно з рішенням, не вестиме ефіри до кінця січня. Пан Климчук не підтверджує і не спростовує дану інформацію, але обіцяє прокоментувати ситуацію за тиждень. Зараз на каналі він продовжує працювати над власним проектом «Країна on-line», який, як наголосили «ТК» в адміністрації каналу, має бути модернізовано.

У понеділок і вівторок на цьому тижні програму «Доброго ранку, Україно» вела Лейла Мамедова. У середу, четвер і п’ятницю в ефірі працюватиме Тетяна Гончарова. Наступного тижня в ефір вийде інша пара ведучих – Євгенія Цветанська та Назар Довгий. 

Зміни відбулися й у вечірньому блоці мовлення телекомпанії: замість тематичних «Поглядів» в сітку повернено «Підсумки», які виходили на каналі до червня 2008 року. До зняття програми з ефіру її вів Руслан Поліщук, новим ведучим «Підсумків» став Юрій Торопчинов.  

«Детектор медіа» надіслала запитання щодо змін програмного продукту, посилення співпраці зі сторонніми продакшн-компаніями, зокрема ES-group, та пов’язаних з цим кадрових пертурбацій у самій телекомпанії до в.о. генерального директора «Ери» Світлани Шеншинової. Вона пообіцяла відповісти на них до кінця січня.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23003
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5544 дн. тому
Цікаво, чи є люди, які перетинались з Васею особисто, можуть сказати щось хороше про нього ? мав нещастя перетинатись з ним особисто. {CENSORED}
Люсьена
5551 дн. тому
Верните Климчука в утренние эфиры!!! С ним интересно ,живо и познавательно!!!
Віктор
5561 дн. тому
"ЕРА" принаймні вирішила рухатися вперед. Климчук професійний журналіст, і ніхто з цим не сперечається. Керівництво прийняло позитивне рішення для каналу, не знаю, хто така Мамедова, та я як людина, що має професійне відношення то ТБ, можу прокоментувати, що вона дійсно стала окрасою "Доброго ранку, Україно!". Позитивне ставлення до життя світититься в очах цієї ведучої. Хоча так і не зрозуміло, де вона була до цього часу. Якщо "ЕРА" вирішила відкривати нові талановиті обличчя, то це вже крок вперед. А "ЕРІ" їх треба зробити ще не один. Мамедовій - не зупинятися, Климчуку - шана, щоб про нього не писали, телеканалу "ЕРА" - важко створити новий телевізійний продукт, ще важче відновити старий - вдалого відновлення.
КІРА
5572 дн. тому
Багато років дивлюсь "Доброго ранку,Україно" Зараз вже не така цікава передача, згодна, але без Климчука вона взагалі буде ніяка. А Гончарова-це жах! ЇЇ вереск діє на нерви через кілька секунд.
Дон
5583 дн. тому
Несправедливо - крім Поліщука там новини вела ще й Мазурак. Тепер її теж немає у ефірі на Ері. А хто мінятиме Торопчинова через тиждень? Хто складе пару? Чи він сам-один новини закриє своєю широкою спиною? Хтось вже бачив їхні новини після повернення?
угу
5585 дн. тому
Ужасный канал!
Наталія
5585 дн. тому
Як для рядового глядача, Єра багато що втратить. І не тільки для рядового. Климчук " поміж рядків" мав право щось таке сказати і запитати. Знов залишилися мальовані ляльки. От уже від кого нудить по всім каналам
ігор
5585 дн. тому
Гончарова це кошмар! Мене від її вигляду і ведення передачі вивертає! І це занку! А Мамедова супер!!! Слава Богу що забрали Климчука! Він же колгоспник!
ага
5585 дн. тому
У нашій відстойній країні-території і так усе, як Климчук - тече, але ні {CENSORED} не міняється
фанаты
5586 дн. тому
Вася - лучший. Был и будет.А Эре без него пи... Гончарову хоть и называют ним же, только в юбке, но ее одной недостаточно. Есть вещи, которые не должны меняться.
5586 дн. тому
невже Васю поженуть з "Ери"??? не віриться, якось...але без нього там ідіотизму хоч трохи поменшає...
Доторкнутися до мрії
5586 дн. тому
Ні, це дійсно повна *** укр. телебачення. Що-що, але зняти з ефіру Васю Климчука????? Він стільки багато років сидів собі спокійно в ефірі (за спиною в Деркача), аж тут навіть і його лиха доля спіткала. Ніхто навіть уявити собі такого не міг ніколи! Ну, тепер точно **** укр. телебаченню. Недоторканних вже абсолютно не існує. )))))))) Ілащуку треба терміново придумати потрійне ведення "Новин" на Першому національному, щоб працевлаштувати Васю... Може він хоч на прогноз погоди згодиться? )))))
доктор хаус
5586 дн. тому
Климчук, это волчанка или рак. В любом случае, вы умрете. Нужно было обращаться за консультацией, еще когда Вы почувствовали полную импотенцию. Все, конечно, врут...Но всё время врать себе - смертельный номер. Ежежневно кабан в телеэфире возможен только на нашем сельпошном Первом канале
ваха
5586 дн. тому
Боже, бідний Вася, ДРУ це ж його стихія. Кого-кого, а вже що до Климчука доберуться я не сподівалась. Пипец Єрі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду