detector.media
13.01.2009 12:33
Василь Климчук не вестиме «Доброго ранку, Україно»
<b>Василь Климчук не вестиме «Доброго ранку, Україно»</b>

Без Василя Климчука програму «Доброго ранку, Україно» (ТРК «Ера») на цьому тижні ведуть Лейла Мамедова і Тетяна Гончарова. Як уточнили в адміністрації телеканалу, Василь Климчук, згідно з рішенням, не вестиме ефіри до кінця січня. Пан Климчук не підтверджує і не спростовує дану інформацію, але обіцяє прокоментувати ситуацію за тиждень. Зараз на каналі він продовжує працювати над власним проектом «Країна on-line», який, як наголосили «ТК» в адміністрації каналу, має бути модернізовано.

У понеділок і вівторок на цьому тижні програму «Доброго ранку, Україно» вела Лейла Мамедова. У середу, четвер і п’ятницю в ефірі працюватиме Тетяна Гончарова. Наступного тижня в ефір вийде інша пара ведучих – Євгенія Цветанська та Назар Довгий. 

Зміни відбулися й у вечірньому блоці мовлення телекомпанії: замість тематичних «Поглядів» в сітку повернено «Підсумки», які виходили на каналі до червня 2008 року. До зняття програми з ефіру її вів Руслан Поліщук, новим ведучим «Підсумків» став Юрій Торопчинов.  

«Детектор медіа» надіслала запитання щодо змін програмного продукту, посилення співпраці зі сторонніми продакшн-компаніями, зокрема ES-group, та пов’язаних з цим кадрових пертурбацій у самій телекомпанії до в.о. генерального директора «Ери» Світлани Шеншинової. Вона пообіцяла відповісти на них до кінця січня.

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY