КМДА: Видавництво «Дніпро» незаконно здавало орендовані приміщення комерційним структурам

10 Січня 2009
13720
10 Січня 2009
12:09

КМДА: Видавництво «Дніпро» незаконно здавало орендовані приміщення комерційним структурам

13720
КМДА: Видавництво «Дніпро» незаконно здавало орендовані приміщення комерційним структурам
Видавництво «Дніпро» уже не є орендарем приміщення на вулиці Володимирській, 42 і мало звільнити його за рішенням суду. Про це «Детектор медіа» повідомили у Київській міській державній адміністрації, коментуючи інформацію про виселення видавництва.
 
«Приміщення, площею 300 кв. метрів (вул. Володимирська, 42), на яке претендує видавництво «Дніпро» перебуває на балансі КП «Київжитлоспецексплуатація» та у власності міста. До недавнього часу орендарем приміщення було видавництво «Дніпро», але у зв’язку з закінченням договору оренди в червні 2008 року видавництво повинно було звільнити згадане приміщення за рішенням суду.  Саме приміщення рішенням Київради передане у користування Головному управлінню з питань регуляторної політики та підприємництва КМДА з метою створення Єдиного офісу для того, щоб усі підприємці мали змогу отримувати дозволи в одному місці», - йдеться у повідомленні КМДА. Нагадаємо, за версією видавництва, КМДА безпідставно відмовилась підписувати з «Дніпром» договір оренди.
 
«Коли співробітники КП «Київжитлоспецексплуатація» виїхали на місце для прийняття приміщення, воно виявилось повністю зайнятим. Там розташувалися дві комерційні організації – товариства з обмеженою відповідальністю. В ході перевірки було виявлено, що видавництво «Дніпро» після виїзду з приміщення підписало два договори суборенди з цими організаціями. На такі дії у видавництва не було жодних законних підстав», - повідомив начальник КП «Київжитлоспецексплуатація» Олег Копил. Саме цим, стверджують у КМДА, пояснюється заміна дверей у приміщенні. Чиновники звернулись до Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві для врегулювання ситуації.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13720
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
а на самом деле
5587 дн. тому
А на самом деле Чёрт выгнал еще один оплот интеллектуалов из цетра Киева, чтоб не мешали украинские умники готовить Киев к приходу русских танков. Так было и с Музеем Киева, и с книжными магазинами, и с недостроенной Картинной галереей на Институтской...Примеров легион. В разговоре с Чертовецким и выше поможет только коктейль Молотова. Аргументы закончились
поінформоване джерело
5587 дн. тому
проблема в тому що видавництво підпорядковане не КМДА а кабміну, а тампро згадані оборудки знали і скоріше за все отримували долю. Під вивіскою "видавництво дніпро" ловили рибку звичайні дрібненьк4і злодюжки
эрик
5587 дн. тому
Тогда нужно сделать -как сделали бы в любой европейской стране: наказать и выгнать старое руководство издательства, но само издательство оставить в этом помещении уже с новыми людьми в руководстве... Издательство не виновато, что им руководят такие люди...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду