detector.media
10.01.2009 12:09
КМДА: Видавництво «Дніпро» незаконно здавало орендовані приміщення комерційним структурам
Видавництво «Дніпро» уже не є орендарем приміщення на вулиці Володимирській, 42 і мало звільнити його за рішенням суду. Про це «Детектор медіа» повідомили у Київській міській державній адміністрації, коментуючи інформацію про виселення видавництва.
 
«Приміщення, площею 300 кв. метрів (вул. Володимирська, 42), на яке претендує видавництво «Дніпро» перебуває на балансі КП «Київжитлоспецексплуатація» та у власності міста. До недавнього часу орендарем приміщення було видавництво «Дніпро», але у зв’язку з закінченням договору оренди в червні 2008 року видавництво повинно було звільнити згадане приміщення за рішенням суду.  Саме приміщення рішенням Київради передане у користування Головному управлінню з питань регуляторної політики та підприємництва КМДА з метою створення Єдиного офісу для того, щоб усі підприємці мали змогу отримувати дозволи в одному місці», - йдеться у повідомленні КМДА. Нагадаємо, за версією видавництва, КМДА безпідставно відмовилась підписувати з «Дніпром» договір оренди.
 
«Коли співробітники КП «Київжитлоспецексплуатація» виїхали на місце для прийняття приміщення, воно виявилось повністю зайнятим. Там розташувалися дві комерційні організації – товариства з обмеженою відповідальністю. В ході перевірки було виявлено, що видавництво «Дніпро» після виїзду з приміщення підписало два договори суборенди з цими організаціями. На такі дії у видавництва не було жодних законних підстав», - повідомив начальник КП «Київжитлоспецексплуатація» Олег Копил. Саме цим, стверджують у КМДА, пояснюється заміна дверей у приміщенні. Чиновники звернулись до Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві для врегулювання ситуації.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY