Медіагрупа 4TV оголошує конкурс талантів серед режисерів, операторів та ведучих

22 Грудня 2008
6877
22 Грудня 2008
12:34

Медіагрупа 4TV оголошує конкурс талантів серед режисерів, операторів та ведучих

6877
Медіагрупа 4TV оголошує конкурс талантів серед режисерів, операторів та ведучих
Медіагрупа 4TV, до складу якої входить чотири супутникові канали «Тур-Бюро», РТВ, Goldberry и People, оголошує конкурс талантів серед режисерів, операторів та ведучих. Згідно з прес-релізом, розісланим компанією, оголошена акція не є пропозицією роботи на каналах медіагрупи. 
 
 «Ми із задоволенням повідомляємо, що відбірковий конкурс проводиться медіагрупою не з метою отримання прибутків, а також не задля отримання безкоштовного персоналу. Ми прагнемо дати шанс талановитим людям, розпочати свою кар’єру на телебаченні, набути багатого досвіду режисерської або операторської роботи, а також розкрити в собі потенціал ведучих», – говорить керівник медіагрупи 4TV Василь Вакулко.
 
Також у своєму поясненні пан Вакулко зазначив, що група зі свого боку пропонує охочим технологічну базу для реалізації талановитих ідей, таким чином позиціонуючи себе як безкоштовна школа при медіагрупі.
 
«Досвід давно існуючих каналів доводить результативність подібних заходів. Наприклад, випускники “Інтер-школи” обіймають гідні посади не лише на телеканалі “Інтер”, а й на інших провідних каналах України. А телевізійний конкурс ведучих “Star-сіті”, що був започаткований телеканалом «Сіті», відкрив багато нових імен, а зараз активно проходить на телеканалі “Кіно”», - вважає пан Вакулко. Щоправда, на прохання «ТК» уточнити, які саме нові імена відкрив конкурс ведучих «Star-сіті», Василь Вакулко не відповів.
 
Конкурсний відбір триватиме від 1 січня до 30 квітня 2009 року. Бажаючим бути режисерами, операторами та ведучими треба надіслати резюме та дві фото (крупний план і повний зріст) на мейл: a.khomenko@mmg.in.ua. Вакансію вказати в темі листа.
 
Нагадаємо, 1 листопада стартували туристичний канал «Тур-Бюро» і телеканал про нерухомість та будівництво РТВ. З 1 грудня мовлення розпочали канали People («про людей, які досягли успіху») та Goldberry («про товари і послуги еліт-класу»). Чотири телеканали групи 4TV, за інформацією «ТК», пов’язані з Едуардом Прутніком, народним депутатом України (Партія регіонів), екс-головою Держтелерадіо та екс-власником телеканалу НТН.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6877
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сиг
5611 дн. тому
Да нету уже этих каналов- поувольняли всех, а теперь студентов на халяву хотят набрать. странный менеджмент...
kukki
5612 дн. тому
Да уж, оч мило получилось...
RGB
5612 дн. тому
А Васыль Вакулко никак не пояснил причины, по которым всех работников этих четырех каналов в начале ноября отправили в бессрочный отпуск без содержания?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду