Чотири супутникові телеканали «4TV» належать Прутніку?

4 Листопада 2008
11493
4 Листопада 2008
17:09

Чотири супутникові телеканали «4TV» належать Прутніку?

11493
Чотири супутникові телеканали «4TV» належать Прутніку?

Чотири телеканали групи «4tv», за інформацією джерел «ТК», можуть бути пов’язані з Едуардом Прутніком, народним депутатом України, екс-головою Держтелерадіо та екс-власником телеканалу НТН.

 
Сам пан Прутнік не підтвердив своєї майнової причетності до чотирьох нових телеканалів «Турбюро», Goldberry, People та RTV, обмежившись коротким коментарем: «Мое дело – стратегия»...
 
Конкретні запитання до менеджменту телевізійного холдингу «4tv» пан Прутнік попросив надіслати до свого прес-секретаря Вікторії Максимовської (режисер, екс-керівник спецпроектів «Інтера» – «На лінії вогню», «Спекор», «Ігри патріотів»; під час виборів 2004 року працювала на політтехнологічній програмі «Народна платформа»), з адреси якої «ТК» і отримала відповіді від Геннадія Береста – почесного голови медіа-групи «4tv».
 
Як повідомив «ТК» пан Берест, на нових телеканалах працюють «видатні зірки шоу-бізнесу» Едуард Приступа , Борис Абрамов, Лілія Виноградова, Юлія Смаченюк, а також Ольга Животкова (співачка Бажана) та Наталя Валевська.
 
Очолюють телеканали «професійні керівники з багаторічним досвідом роботи на телебаченні»: Василь Вакулко – генеральний продюсер «4tv», Олексій Хоменко – продюсер, Артем Зосименко – головний редактор каналів.
 
Попри те, що засновниками каналів є компанії, що входять у Mediamarket Group, це рекламно-комунікаційне агентство не розглядається як єдиний претендент на продаж реклами на каналі. «Наразі проводяться переговори з кількома рекламними агенціями щодо продажу реклами на наших каналах», – сказав пан Берест «ТК».
 
Цільову аудиторію визначають як «аудиторію молодих, динамічних, платоспроможних людей». А на пряме запитання «ТК», чи є канали «Турбюро», Goldberry, People та RTV мовниками чи радше рекламними носіями, Геннадій Берест відповів, що «передусім запуск телеканалів «4tv» для нас є культурним проектом».
 
До складу Mediamarket Group входять: ММG Odessa – регіональне представництво в Одесі;; VIP Group – креативна група; Atelier – дизайнерське бюро;  Media Masters – розробка та просування веб-сайтів; а також компанії, що є засновниками телеканалів групи – Форсаж  (організація та проведення автомобільних open-air проектів) та ММG Sport (спортивный маркетинг). У Mediamarket Group обслуговуються клієнти luxury сегменту, зокрема «Баядера-Імпорт» (торгові марки Johnnie Walker, Bailey’s, Jose Cuervo) та «Helen Marlen Group».
 
«Детектор медіа»
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11493
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Арман
5623 дн. тому
Пнятно. Очередная ...
Always
5623 дн. тому
Что прутникову что прутню один хрен. упер культурный проект.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду