ТВі дивитимуться в ефірі у Слов’янську, Краматорську та Мелітополі

18 Грудня 2008
17701
18 Грудня 2008
06:31

ТВі дивитимуться в ефірі у Слов’янську, Краматорську та Мелітополі

17701
ТВі дивитимуться в ефірі у Слов’янську, Краматорську та Мелітополі
Супутниковий телеканал ТВі уклав партнерські угоди ще з трьома телекомпаніями – рішення про внесення  відповідних змін до програмних концепцій регіональних мовників «САТ-плюс» (Слов’яньк), «Схід-плюс» (Краматорськ) та «МТВ-плюс» (Мелітополь) Нацрада з питань телебачення і радіомовлення прийняла на засіданні 17 грудня.
 
На минулому засіданні 2 грудня аналогічне рішення Нацрада ухвалила щодо регіональних телекомпаній «Приват ТВ Дніпро» (Дніпропетровськ), «Коледж преси та телебачення» (Миколаїв), «Симон» (Харків), ITV (Сімферополь).
 
«Ми позитивно ставимося до такого розширення мережі столичними мовниками. До того ж зараз, в період кризи нелегко працювати в регіонах, тож як таке партнерство допоможе місцевим мовникам вижити, то вже це є добре», - прокоментував інтенсивне розширення покриття ТВі голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення
Віталій Шевченко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17701
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валерий
5611 дн. тому
Уродов на рынке хватает. То, что должно умереть, должно умереть. Но частотный ресурс для местных каналов должен принадлежать регионам, а не центральным каналам. Если здохла по тупости владельца местная телекомпания, то туда ей и дорога. Но нельзя давать возможность дебилу-хозяину еще и нагрется на этой ситуации. Частота должна выставляться на конкурс среди местных вещателей. наверняка могут найтись таланливые и способные на оригнальные проекты люди и компании. Которым, кстати не видать сегодня эфира как собственных ушей - выдаа лицензий на аналог не производится. Касаемо 2012 года... Вы хоть сами верите в то, что к этому времени появится цифра ВЕЗДЕ в стране. Кстати не к 12-му, а к 15 - и это исключительно в планах. реально прибавте еще лет 5. Минимум. Денег на это нет. 6 миллиардов, которые хотят украсть чиновнике в бюджете в ближайшие годы не появятся. Да и вообще реализовать цифру можно в сотни раз дешевле. Но тогда ничего украсть нельзя будет. Почитайте кабминовскую программу. Просто БРЕД. А на счет местных .... Так далеко не все бедствуют. Есть успешные малобюджетные проекты региональных эфирных и кабельных телекопаний, где всего персонала до 20 человек и вещают 24 часа в сутки! Есть и государственные ОГТРК, где работает по 200 человек, сидящих на шее бюджета.
SERG888
5611 дн. тому
На "Сат-Схiд" (Славянск) в данный момент идет "Тонис". Местное тв вещает 2-3 часа в сутки. Поглащать не чего.
дмитрий харьков
5611 дн. тому
на черта тянуть за уши эти местные телестудии, кроме того с 2012 частот будет достаточно\цифровых\
Валерий
5611 дн. тому
Так чего ж ни кто не говорит, что єто фактическая продажа частот местными владельцами телеканалов столичным... Это просто поглощение региональных вещателей. Увы. Скоро у нас будут лишь общенациональные каналы. А нацрада упорно не желает замечать, что частотный ресурс, который изначально предназначался местным вещателям утрачивается регионами. А новых лицензий на аналог уже не выдают. Цифры, как все понимают в условиях кризиса намм не видать ближайшие как минимум 5 лет. Это политика уничтожения нестоличного телепространства.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду