В.о. гендиректора ТРК «Ера» стала Світлана Шеншинова

23 Жовтня 2008
22990
23 Жовтня 2008
10:05

В.о. гендиректора ТРК «Ера» стала Світлана Шеншинова

22990
В.о. гендиректора ТРК «Ера» стала Світлана Шеншинова
Виконувачем обов’язків генерального директора телерадіокомпанії «Ера» призначена Світлана Шеншинова, яка раніше працювала комерційним директором каналу. Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» головний редактор каналу Юрій Торопчинов.
 
22 жовтня пані Шеншинова представив колективу «Ери» президент холдингу «Телеграф-медіа» Тарас Аврахов. Ігор Герасько, який дотепер виконував обов’язки гендиректора каналу, зараз перебуває у відпустці. Він ще не знає, чи залишиться працювати на каналі, а щодо своїх планів на майбутнє сказав «Телекритиці»: «Життя покаже».
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22990
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
женоненавистнику
5668 дн. тому
А женское существо значит ненормальное. Господи, как задолбали эти ущербные мужиченки!!! К МУЖЧИНАМ это не относится
5669 дн. тому
Не волнуйтесь так єта тетя временная. Чуть-чуть сойдет с ума. поорет, запутаеться в бумажках, завалит в єфир. после разгребания поноса инвестор приведет нормальное существо мужского пола.
5671 дн. тому
Кто-то подсунул. Есть идеи?
Алиса
5671 дн. тому
Большего неадекватного человека, чем омельченко я не встречал! Как его могли нанять в Единый Центр, я просто не понимаю. Он провалит балоге и крилю вся медиа-кампанию, ду что говорить - он ее сейчас провалил!
5671 дн. тому
Прибрали інтелігентного професійного керівника. такі нині не в ціні. Нехай керують білоуси, омельченки, васі... Напереддні виборів Герасько не потрібен. Сірий кардинал на "Ері" сидить і, мабуть, бачить себе на цьому місці. Думає, що про нього ніхто не здогадується. Правда, вона все одно перемагає і сірості прийде кінець. А Ігор нехай не переживає. Такі, як він без роботи не залишаться і може він незабаром керуватиме не мовчазним стадом. За його роботи "Ера" змінилася. Вона стала, особливо ввечері, інтелігентною, поряднішою.
5672 дн. тому
Так, Герасько не пропаде - адекватні професіонали на телебаченні не зайві. Особливо зараз. Чула про захоплення Ігоря документальним кіно - чому б і ні?... Це також ніша для гарного менеджера. Цікаво, хто ж його "відхопить"...
5672 дн. тому
Светлана Шеншинова профессиональный человек, исключая Игоря Герасько - наверняка он сам ушел, все остальные только воровать умели. А Игоря Герасько сейчас с руками и ногами любой канал отберет. Билоус и Омельченко пойдут окучивать близполитические средства, они ничего больше не умеют. Но им в нашей стране всегда работа есть.
НГ
5672 дн. тому
Ера (радіо) "здулася вже" давно, останнім часом її публіцистичні програми відверто пропагандистські, діалоги з гостями студії не витримують критики, упередженість ведучих навіть не приховується, а на масові з усіх регіонів в останній час критичні висловлювання слухачів з приводу ефірної політики одна й таж відповідь: така наша редакційна політика, не подобається - є інші хвилі. Чого варті їхні так звані "нарізки", які не оновлюються по півроку, хоча кожен день дає масу нових приводів для оновлення цитувань так званої "еліти". Стали бридкими, як радіо Київ
5672 дн. тому
До Ери підкрався капець
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду