Тетяна Гончарова залишає ток-шоу «Культурний погляд» на «Ері»

24 Липня 2008
16161
24 Липня 2008
12:32

Тетяна Гончарова залишає ток-шоу «Культурний погляд» на «Ері»

16161
Тетяна Гончарова залишає ток-шоу «Культурний погляд» на «Ері»
Ведуча вечірньої щотижневого ток-шоу «Культурний погляд» на ТРК «Ера» Тетяна Гончарова восени залишить проект. Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» повідомив в. о. гендиректора «Ери» Ігор Герасько. Поки що канал шукає нову ведучу, Тетяна ж вестиме програму лише до кінця серпня.
 
«Я просто не хочу вести цю програму, із самого початку була проти її ведення, – пояснила Тетяна «ТК». – Хоча Культурний погляд” мені дуже подобається, я його зараз вибудовую, запрошую гостей, готую ефіри. Це цікаво, але забирає дуже багато часу. На початку мене просто попрохали, щоб я хоча б розпочала її вести, коли змінювалася сітка каналу».
 
Тетяна Гончарова планує повністю зосередиться на веденні проекту «Доброго ранку, Україно». «Я задоволена ранковим ефіром, мені подобається і сам Ранок”, і величезна кількість відгуків щодо нього. Я зараз там викладаюся на 100% і більше не хочу, тому що ніколи не відносила себе до людей, для яких заява година ефіру – це велике щастя», – розповіла ведуча.
 
 «Детектор медіа»
Фото ТаблоID
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16161
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ІГОР
5611 дн. тому
{CENSORED}BR>як таку показувати на екрані?
ДІТИ ДИВЛЯТЬСЯ ЇМ СТРАШНО
луганчанин
5756 дн. тому
дык, землячка ж! - наших кровей! хоть и зирка!...
Зірці
5757 дн. тому
Українською, правильно писати так, а не да.
Гончарова
5757 дн. тому
Да,Дімок, я - зірка;)
ПетьОК
5757 дн. тому
Гончарову знает самый главный телевизионщик Украины Вася Климчук (Пельмень). Он брал интервью у самого Юшенко. Гончарова ведет рубрику на сливном сайте ДУСЯ, где размазывает других телевизионщиков сам знаешь где и почему. А ты что завидуешь? А тебя кто знает?
DimOК
5757 дн. тому
Впервые вижу эту тётю. Она тоже звезда?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду