Телеканал «Англійський клуб ТБ» отримує ліцензію на мовлення

23 Травня 2008
11650
23 Травня 2008
18:48

Телеканал «Англійський клуб ТБ» отримує ліцензію на мовлення

11650
Телеканал «Англійський клуб ТБ» отримує ліцензію на мовлення
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення розглянула питання про видачу ліцензії телекомпанії «Англійський клуб ТБ» і прийняла позитивне рішення з цього питання (за основу). Формат каналу пропонується «навчально-розважально-просвітницький». Як наголосила при обговоренні заступник генерального директора Наталія Василенко, це буде перший український телеканал для вивчення та вдосконалення англійської мови. У зв’язку з особливостями формату Нацрада має намір зробити виняток щодо ліцензування цієї компанії в частині мови: 70% – англійська мова, 30% – українська (нагадаємо, вимога Закону «Про телебачення і радіомовлення» – не менше 75% української мови в ефірі телекомпаній).
 
За словами Наталії Василенко, Englishclub планує розпочати мовлення восени. Канал розповсюджуватиметься за передплатою. «Це буде карткова система, наш канал входить у пакет інших освітніх програм, і цей пакет пропонується глядачам», – зазначає генеральний продюсер та власник (100%) телекомпанії English Club TV Олег Наумов. Угоди планується укладати з операторами, які пропонують DTH-послуги.
 
Генеральний продюсер прогнозує, що канал має вийти на самоокупність за рік після початку мовлення. Фінансування надходитиме з дистрибуції свого програмного продукту на інші канали. «Ми орієнтуємось не лише на абонентів, а й на розповсюдження наших програм у регіональних ефірних компаній. Ми вже почали співпрацю з українськими компаніями. Окрім цього, у нас вже є домовленість із російською компанією “Нижний Новгород” щодо купівлі наших програм для ефіру», – розповів пан Наумов «ТК».
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11650
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Законник
5821 дн. тому
Нацрада "Зробили виключення.." наперекыр вимогам закону. Цим все сказано.
рівноденник
5823 дн. тому
цікаво-цікаво :) це щось новеньке… от би ще й канал Ukrainian Club TV ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду