detector.media
23.05.2008 18:48
Телеканал «Англійський клуб ТБ» отримує ліцензію на мовлення
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення розглянула питання про видачу ліцензії телекомпанії «Англійський клуб ТБ» і прийняла позитивне рішення з цього питання (за основу). Формат каналу пропонується «навчально-розважально-просвітницький». Як наголосила при обговоренні заступник генерального директора Наталія Василенко, це буде перший український телеканал для вивчення та вдосконалення англійської мови. У зв’язку з особливостями формату Нацрада має намір зробити виняток щодо ліцензування цієї компанії в частині мови: 70% – англійська мова, 30% – українська (нагадаємо, вимога Закону «Про телебачення і радіомовлення» – не менше 75% української мови в ефірі телекомпаній).
 
За словами Наталії Василенко, Englishclub планує розпочати мовлення восени. Канал розповсюджуватиметься за передплатою. «Це буде карткова система, наш канал входить у пакет інших освітніх програм, і цей пакет пропонується глядачам», – зазначає генеральний продюсер та власник (100%) телекомпанії English Club TV Олег Наумов. Угоди планується укладати з операторами, які пропонують DTH-послуги.
 
Генеральний продюсер прогнозує, що канал має вийти на самоокупність за рік після початку мовлення. Фінансування надходитиме з дистрибуції свого програмного продукту на інші канали. «Ми орієнтуємось не лише на абонентів, а й на розповсюдження наших програм у регіональних ефірних компаній. Ми вже почали співпрацю з українськими компаніями. Окрім цього, у нас вже є домовленість із російською компанією “Нижний Новгород” щодо купівлі наших програм для ефіру», – розповів пан Наумов «ТК».
 
«Детектор медіа»
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY