English Club TV подав заявку на одержання ліцензії на телемовлення

21 Травня 2008
17149
21 Травня 2008
12:29

English Club TV подав заявку на одержання ліцензії на телемовлення

17149
English Club TV подав заявку на одержання ліцензії на телемовлення
Дніпропетровський мультимедійний проект English Club TV, який із січня 2007 року мовить в інтернеті, подав у Національну раду з питань телебачення й радіомовлення заявку на одержання ліцензії. Про це повідомляє «МедіаБізнес».
 
Питання про надання ліцензії Нацрада розгляне 23 травня. Очікується, що телеканал English Club TV вийде в ефір до кінця цього року.
 

Телеканал English Club TV поширюватиметься через супутник та в кабельних мережах на території України й країн СНД. Зараз телеканал можна побачити на сайті www.english-club.tv. Новий канал стане частиною мультимедійного проекту студії English Club TV, у який, крім Інтернет-порталу, входять 3 радіостанції (English Club Radio, English Business Radio й English Kids Radio), розповсюджувані за передплатою. Вартість передплати становить 25 грн. на місяць.

Контент каналу складатиметься з навчальних і розважальних програм, призначених для всіх вікових категорій і розрахований на середній рівень володіння англійською мовою. Програми English Club TV становлять й озвучують носії мови. Студія також співпрацює з викладачами англійської мови Дніпропетровського державного університету, що працюють по програмі обміну імені Фулбрайта. Генеральний продюсер каналу, він же власник телекомпанії «English Club TV» (100 %) – Олег Наумов.

Після запуску каналу в ефір планується випуск дисків з DVD й CD-записами, призначеними для перегляду й прослуховування як у домашніх умовах, так і на комп'ютері або мобільному телефоні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду