Алла Липовецька стала головним продюсером ТРК «Україна»

22 Травня 2008
20281
22 Травня 2008
17:48

Алла Липовецька стала головним продюсером ТРК «Україна»

20281
Алла Липовецька стала головним продюсером ТРК «Україна»
Алла Липовецька призначена головним продюсером телеканалу «Україна». Цю інформацію підтвердила «Телекритиці» піар-директор каналу Ганна Захараш.
 
«Ми справді запрошуємо її приєднатись до команди каналу «Україна» в якості головного продюсера, і це вже доконаний факт, - сказала пані Захараш. – До її обов’язків належатиме курування виробництва власного продукту, за винятком новин та публіцистичних програм». За словами Ганни Захараш, контракт перебуває на стадії підписання.
 
У 2007 році Алла Липовецька працювала виконавчим продюсером проекту «Фабрика зірок» на Новому каналі. Останнє місце роботи пані Липовецької – кінокомпанія FILM.UA, де вона працювала продюсером проекту, назву якого прес-служба воліє не розголошувати. «Пані Липовецька не є нашим штатним працівником, а свою продюсерську роботу в проекті продовжує», - сказала «ТК» директор із маркетингу і піару FILM.UA Ольга Боровських.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20281
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
злопыхатель
5812 дн. тому
Рада за Аллу. Пусть Панасивська, великий спец, {CENSORED}. Ха-Ха-Ха
НЕ ПЕРВЫЙ ДЕНЬ НА ТВ
5822 дн. тому
ПОПРОВАВАЛИВАЕТ? Назовите мне продюсера(кроме А.Гончаренко), кто бы поднял такое количество проектов как Алла. Я знаю такие: “Сніданок з 1+1”,”Последняя барикада”(1+1)“Мистер КУК” (“Интер”), “Фабрика красоты», «Линия конфликта», «Кухня с Анастасией Заворотнюк» ICTV, «Фабрика звезд» «Новый канал»? А вам слабо?
Навуходоносор Вавилонский
5822 дн. тому
Опыт с Липовецкой на Новом доказывает лишь одно правило: не работайте с друзьями
Рита
5822 дн. тому
Липовецкая сделала с Фабрикой невозможное - при том бюджете, что имела. Она - голова и человек дела, а не болтуха.
Олеся
5822 дн. тому
Ничего, Рита, это ненадолго - полгодика попроваливает проекты на УКраине и пойдет дальше.
Рита
5822 дн. тому
Рада за Липовецкую. Всех сделала! Вот Панасивская иже с ней теперь {CENSORED})))
!!!!!!!!!!!!
5822 дн. тому
Старый, а вы думаете, что "Телезирка - Суперзирка" проект не "ПОСЕРЕДНИЙ"???????????? Проект с яркой картинкой, но без возможности заинтересовать зрителей! А о цене его производства.... За деньги, которые канал тратит на его производство можно сделать 4 рейтинговых проекта! Продюсер - человек творческо-производственный, соединяющий исскуство для зрителя и бизнес акционеров канала (в случае с "Телезирка - Суперзирка" этой схемой и не пахнет - ни зритель не имеет шоу, ни акционер денег)! Алла Липовецкая делала и делает хорошие проекты, она новатор, а новаторам не всегда легко! Злостным критикам хочется сказать - "А вы делали программы на телевидении?", " Вы знаете, что такое ТВ?" Вот сделайте, станьте в ряд с такими людьми, как А.Липовецкая, а потом ОТКРЫТО критикуйте!
зритель
5822 дн. тому
Первому комментатору УРА!!! На канале вообще нет толковых людей, которые смогли бы продюссировать программы. Только и умеют делать что лезть в чужую работу, а не заниматься не посредственно своей. Надеемся, что с новым продюссером каналу повезет.
нарешті
5822 дн. тому
нарешті на цьому каналі є продюсер про якого хтось заговорив. а то сірі миші позбиралися і точать гроші ахметова.
Старий
5822 дн. тому
Новый, зрозуміло, що Алла Липовецька - ваша подружка чи щось таке, але є факти. Останні кілька проектів, які робила Алла, не були провальними, ні. Вони пройшли ПОСЕРЕДНЬО. Це - ПОСЕРЕДНІСТЬ у своїй професії.
Новый
5823 дн. тому
Злобные карлики оживились.Почувствовали свежее дыхание на канале
кто
5823 дн. тому
Поздравляем ТРК Украина с приобретением самого неуспешного из самопиарящихся киевских продюсеров. Проекты с рейтингом ниже среднего по каналу обеспечены.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду