Володимир Чеповий очолив видавничу групу «Галицькі контракти»

15 Травня 2008
21825
15 Травня 2008
14:54

Володимир Чеповий очолив видавничу групу «Галицькі контракти»

21825
Володимир Чеповий очолив видавничу групу «Галицькі контракти»

15 травня Володимир Чеповий призначений на посаду президента видавничої групи «Галицькі контракти», повідомляє прес-служба групи. За інформацією «ТК», це нова, щойно запроваджена у «Галицьких контрактах» посада.

 
До складу видавничої групи входять тижневик «Контракти», рейтинговий проект «Гвардия», бухгалтерський тижневик «Дебет-Кредит», міжрегіональний щомісячник «Контракты за месяц», фото каталог товарів «Как купить», журнал «Конкретно о строительстве», діловий Інтернет-портал kontrakty.ua, сайт dtkt.com.ua.
 
Володимир Чеповий – співвласник видавництва «Караван-Медіа», колишній президент холдингу «Медіа Інвест Груп» , а ще раніше – «Бліц-Інформ». 
 
У коментарях «ТК» пан Чеповий зазначив, що займатиметься повномасштабним управлінням видань «Галицьких контрактів». «Власники стають власниками, перестають бути управлінцями, а є менеджер, який управляє проектами», – пояснив він створення нової посади президента видавничої групи. 
 
«Мені запропонували очолити цей видавничий холдинг. Я вів переговори, підписали всі документи й домовленості, зрештою, я приймаю підприємство. Тепер має пройти час для розуміння процесів, що відбуваються», – розповів про своє призначення Володимир Чеповий. 
 
У планах нового керівника – зробити «Галицькі контракти» економічно ефективним проектом і вивести групу на лідерські позиції. 
 
Про запуск нових видань «Галицьких контрактів» Володимир Чеповий наразі нічого не говорить. Нагадаємо, що раніше пан Чеповий розповідав «ТК», що збирається запускати власний аналог мережевого журналу «Статус». Щодо появи подібного проекту в рамках групи «Галицькі контракти», пан Чеповий сказав, що «усе можливо». 
 
У перший день роботи Володимир Чеповий збирається провести декілька нарад, познайомитися зі співробітниками та проектами. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21825
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталия Хрущева
5823 дн. тому
Победа! После жизненного испытания ты снова на коне. Очень рада. Поздравляю, Володя. P.S. А на фото глаза Бывалого (в хорошем смысле) и чувствуется жесткая нотка
Z
5829 дн. тому
Хороший он директор. Справедливый. Перспективу видит. Его прошлые проекты успешны. А если кого давит жаба, то в аптеке можно купить валерианку.
Александр
5829 дн. тому
Чеповой хороший директор НР службы. Он сам не может управлять. Но всегда умудряется подобрать себе директоров. В медиаинвесте всеми направлениями заправляли Андрющенко и Радюк, что касается регионов - немножко Войтик. Их Чеповые специально стравливали друг с другом. В итоге Ира и Андрей плюнули на все и разбежались в разные стороны. А Войтика вымазали в говно и выдавливают с холдинга. Кого же будут стравливать в контрактах?
Олесь
5829 дн. тому
Предприятие Чепового и бизнес галицких лежат в разных нишах и нигде не пересекаются.
Перец
5829 дн. тому
Я одного не пойму - почему Чеповой-собственник никак не хочет идти развивать собственный ИД. Собственники Галицких думают, что наняли менеджера, а на самом деле он тоже собственник, и однозначно будет заниматься подкачкой своего бизнеса. Иначе почему бы ему не пойти в свой ИД, чтобы развивать его так, как он умеет это делать, "разрывая рынки рейтингами" своих проектов
Свиркун
5829 дн. тому
Не сомневайтесь что среднее звено специалистов "МИГа" в течении пары месяцев будет в "Контрактах", а директора не нужны. Лучше новых растить с среднего уровня.
Свиркун
5829 дн. тому
Не знаю какая такая пирамида, но прошлые проекты этой компании рвут все рейтинги. По последним волнам "Экономические известия", "Эксперт", "Статусы" задвинули даже "Бизнес", и "Деловую столицу" в своей категории. "Контракты" тоже далеко не в лидерах и показывают отрицательную динамику. Хозяева проекта правильно сделали -посмотрели рынок и наняли наиболее результативного менеджера.
Правдоруп
5830 дн. тому
Ну, теперь и Контрактам п...ц!
Войтик
5831 дн. тому
Ну это еще вопрос - куда я прийду.
Знаток
5831 дн. тому
To Инсайдер Ага, согласен. Туда прийдет Войтик, там уже Чибисова... Опять же, брат старший всегда рядом. -)) Короче, финансовая пирамида МИГ-2. Как всегда, осваиваем денюжку доверчивых инвесторов.
Хохма
5831 дн. тому
Скоро Інсайдер стане Аут-сайдером :))))))))))))))))))
Инсайдер
5831 дн. тому
Капец "Галицким контрактам" - ура, товарищи!
Знающий
5831 дн. тому
О, ну теперь Войтык очень скоро туда поскачет со своими людьми. Что-то ему малина не случилась в МИГе, да и вроде как начальником там он так и не стал, зря вовремя не свалил с Чеповым.
5831 дн. тому
Остается поздравить всех.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду