detector.media
15.05.2008 14:54
Володимир Чеповий очолив видавничу групу «Галицькі контракти»
Володимир Чеповий очолив видавничу групу «Галицькі контракти»

15 травня Володимир Чеповий призначений на посаду президента видавничої групи «Галицькі контракти», повідомляє прес-служба групи. За інформацією «ТК», це нова, щойно запроваджена у «Галицьких контрактах» посада.

 
До складу видавничої групи входять тижневик «Контракти», рейтинговий проект «Гвардия», бухгалтерський тижневик «Дебет-Кредит», міжрегіональний щомісячник «Контракты за месяц», фото каталог товарів «Как купить», журнал «Конкретно о строительстве», діловий Інтернет-портал kontrakty.ua, сайт dtkt.com.ua.
 
Володимир Чеповий – співвласник видавництва «Караван-Медіа», колишній президент холдингу «Медіа Інвест Груп» , а ще раніше – «Бліц-Інформ». 
 
У коментарях «ТК» пан Чеповий зазначив, що займатиметься повномасштабним управлінням видань «Галицьких контрактів». «Власники стають власниками, перестають бути управлінцями, а є менеджер, який управляє проектами», – пояснив він створення нової посади президента видавничої групи. 
 
«Мені запропонували очолити цей видавничий холдинг. Я вів переговори, підписали всі документи й домовленості, зрештою, я приймаю підприємство. Тепер має пройти час для розуміння процесів, що відбуваються», – розповів про своє призначення Володимир Чеповий. 
 
У планах нового керівника – зробити «Галицькі контракти» економічно ефективним проектом і вивести групу на лідерські позиції. 
 
Про запуск нових видань «Галицьких контрактів» Володимир Чеповий наразі нічого не говорить. Нагадаємо, що раніше пан Чеповий розповідав «ТК», що збирається запускати власний аналог мережевого журналу «Статус». Щодо появи подібного проекту в рамках групи «Галицькі контракти», пан Чеповий сказав, що «усе можливо». 
 
У перший день роботи Володимир Чеповий збирається провести декілька нарад, познайомитися зі співробітниками та проектами. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY